Bărbatul Pești - cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Publicat pe

Bărbatul Pești este un vizionar condus de Neptun. El adoră conversațiile incitante, profunde și nu se mulțumesc niciodată cu ceva superficial. Din punct de vedere emoțional, spiritual sau intelectual, bărbatul Pești vrea să înoate în ape adânci. 

Despre bărbatul Pești

Vei descoperi că la întâlnirea cu un bărbat Pești pentru prima dată, el îți va pune întrebări pătrunzătoare despre viața ta ore întregi. Poate dura ceva timp până să observi că, deși el știe totul despre tine, tu încă nu știi aproape nimic despre el.

Un bărbat Pești își ține cărțile foarte aproape de inimă – dezvăluind adevărata sa personalitate doar celor cu care simte că va fi în siguranță. 

Deseori durează mulți ani pentru a-l cunoaște cu adevărat pe acest tip. El tinde să-și păstreze cercul de prieteni strâns și, deși este prietenos și social, doar câțiva aleși vor trece vreodată peste imaginea afișată.

 Acest lucru se datorează faptului că un Pești posedă o sensibilitate extremă și totul îl afectează de zece ori mai intens decât pe celelalte semne.

Ca semn final al zodiacului, bărbații Pești sunt cele mai vechi suflete, posedând o înțelepciune puternică și de multe ori capacitatea de a vedea și a simți lucruri dincolo de ceea ce majoritatea oamenilor pot simți sau înțelege.

Bărbatul Pești în dragoste

Un bărbat Pești îndrăgostit își va dărui întregul sine partenerului său, dezlănțuindu-se în amor. Acesta este scopul său, de a atinge armonia și unitatea deplină ca o ființă fără distincții ferme în ceea ce privește locul în care se termină identitatea sa și începe partenerul său. 

Acest lucru poate fi amețitor pentru un partener romantic, dar copleșitor pentru cei care doresc o relație relaxată.

Din cauza acestei disparități, bărbații Pești ajung adesea să fie răniți. Le este ușor să ajungă să se simtă victimă atunci când sentimentele lor profunde nu se potrivesc sau când partenerul lor se trezește brusc din vraja iubirii.

Bărbații Pești se pot apela la droguri sau alcool pentru a scăpa de emoțiile lor intense sau pentru a-și amorți durerea. 

Consumul de droguri sau alcool pot părea suficient de distractive sau de inocente la început, dar deseori, celelalte lumi idilice ale imaginației lor sunt stimulate de substanțe.

Casa unui bărbat Pești se simte adesea ca un tărâm magic, o peșteră a pustnicilor plină de minuni. Poate părea modest din exterior, dar odată ce intri în dormitorul lui vei fi impresionat.

Ce poți găsi în casa unui bărbat Pești

Băieților Pești le place adesea să aibă acvarii sau terarii pline de pești rari, broaște sau plante neobișnuite. Pot crește orhidee sau pur și simplu se pot bucura de plante și animale în jurul lor. 

Peste tot există opere de artă, de obicei create de el sau de prieteni dragi pe care îi place să-i susțină. Există o atmosferă sacră în spațiul său și un zgomot în aer care necesită un sentiment de venerație.

Mulți bărbați Pești sunt extrem de sensibili la zgomot și la poluarea luminoasă și adesea își vor izola fonic casele sau vor bloca lumina naturală de la ferestre, oferind mai mult sentimentul de o cavernă.

Adesea, își va inventa o carieră pe care nici măcar nu știai că ar putea să o facă, făcând ceva atât de interesant și de bizar încât vrei doar să-i pui un milion de întrebări despre ceea ce face.

Acești bărbați rareori sunt fericiți sau reușesc să încerce să respecte un program de 9-5. De cele mai multe ori, preferă să își petreacă nopțile trezi. 

Libertatea de a-și putea crea propriul program este esențială.

Un bărbat Pești nu va acorda prea multă atenție regulilor și va sfida totul, de la codul vestimentar la problemele legate de întârzierea sau luarea pauzelor. 

Banii pot fi o zonă de luptă pentru bărbatul Pești, căruia îi place să cheltuiască mult și poate constata că banii nu stau deloc în buzunarul său.

El trebuie să învețe să economisească, dar pasiunile dintre cele mai bizare îl vor face să își dea fiecare ban. Asta sau nopțile petrecute în oraș cu prietenii, servind cocktailuri cu nume greu de pronunțat. 

Compatibilități

Rac și Pești

Racul este considerat un semn foarte compatibil cu bărbatul Pești. Ambii împărtășesc dragostea pentru intimitate și sunt capabili de o profundă legătură emoțională. De asemenea, cei doi se înțeleg reciproc și, uneori, pot părea că se înțeleg telepatic.

Racul este un îngrijitor natural, cu o profundă nevoie de a-i hrăni pe ceilalți. Acest semn este, de asemenea, extrem de introvertit. Pe de altă parte, femeia Rac se îngrijorează foarte mult și poate deveni uneori iritabila și enervanta.

Peștii sunt un semn dulce și blând, cu o capacitate naturală de a calma emoțiile turbulente.

Se poate adapta la majoritatea circumstanțelor. Deși Peștii sunt foarte sensibili, de cele mai multe ori acest tind să fie destul de spirituali, dar au și unele dificultăți în gestionarea lumii materiale.

Peștii pot gestiona cu ușurință emoțiile Racului, iar Racul poate ajuta Peștii să gestioneze lumea materială.

Scorpion și Pești

O combinație excelentă. Peștii și Scorpionul sunt capabili să formeze o profundă legătură emoțională și chiar psihică. La fel ca Racul, femeia Scorpion poate comunica cu un bărbat Pești la un nivel aproape telepatic.

Cu toate acestea, există diferen în relația Pești / Scorpion. În timp ce barbatul Rac este hrănitor și domestic, Scorpionul este puternic și protector. Într-o relație Pești / Rac, nativul Rac va avea în general grijă de casă, în timp ce într-o relație Pești / Scorpion, nativul Pești își va asuma de obicei acel rol.

În anumite privințe, a fi alături de un nativ Scorpion îi permite unui nativ Pești să exprime cu adevărat natura iubitoare și iertătoare a acestui semn. Peștii sunt capabili de compasiune și bunătate profundă, calități care se pot extinde până la sacrificiu de sine.

În timp ce nativii Pești sunt capabili să se apere dacă trebuie, nevoia de a face acest lucru poate distruge spiritul pur și generos al acestui semn. 

Cu toate acestea, cu un protector ca Scorpionul, Peștii pot străluci. În schimb, Peștii pot oferi un refugiu sigur pentru Scorpion, a cărui natură îi poate duce uneori în locuri întunecate și periculoase.

Fecioară și Pești

Fecioara și Peștii sunt foarte compatibili. Fecioara este semnul opus al Peștilor, ceea ce înseamnă că sunt parteneri naturali unul pentru celălalt. 

Chiar dacă acest lucru este adevărat la nivel teoretic, în practică, există unele perechi opuse care se înțeleg mai bine decât altele.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Motivul pentru care semnele opuse sunt compatibile este că reprezintă polarități. Au adesea similitudini și pot fi văzute ca fețe opuse ale aceleiași monede.

Tema comună dintre Fecioară și Pești este cea a slujirii și a smereniei. Ambele semne sunt capabile să dea totul și să se sacrifice pe sine pentru celălalt.

 Cu toate acestea, serviciul pe care îl furnizează este de altă natură. Peștii oferă sprijin spiritual și emoțional, în timp ce Fecioara oferă ajutor practic.

Cealaltă diferență principală dintre ei este că bărbatul Pești vede imaginea de ansamblu, dar nu acordă prea multă atenție detaliilor. Fecioara, pe de altă parte, vede detalii, dar de multe ori îi lipsește imaginea de ansamblu. 

Fiecare dintre ei este puternic acolo unde celălalt este slab și se echilibrează foarte bine.

Sursa foto: Shutterstock.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter