Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema: „E pe drumul cel bun”

Publicat pe

Cristina Cioran a trăit clipe greu de imaginat în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când și-a adus fetița pe lume înainte de termen. Chiar dacă micuța Ema este un bebeluș născut prematur, Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu o pot vizita de două ori pe săptămână, lucru care s-a întâmplat și ieri. Cum se simte?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a avut parte de o perioadă destul de complicată, după ce și-a născut fetița prematur. Dat fiind faptul că a fost o naștere de urgență, actrița a fost transportată de urgență la spital și, la câteva zile după naștere, externată. Cristina Cioran a primit dreptul de a-și vizita fetița de două ori pe săptămână, cu aprobare de la management-ul spitalului, lucru care s-a întâmplat și ieri.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Cristina Cioran, prima apariție publică de când a născut! Cum se simte fiica ei: „Dacă aș fi născut la alt spital…” / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, după ce a fost criticată că a plecat la mare, în timp ce fiica ei este în spital: „Mi-e foarte greu să…”

Citește și: Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână: „Mai stă în spital până când…”

Cu testele COVID la purtător, echipați corespunzător, în „uniformă' de spital, Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, iubitul ei, au pornit către fetița lor- micuța Ema. Proaspăta mămică încearcă, pe cât posibil, să îi țină pe internauți la curent cu situația micuței sale și, potrivit ultimelor declarații, Ema se simte din ce în ce mai bine, iar evoluția sa este una pozitivă.

Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema: „E pe drumul cel bun'Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema: „E pe drumul cel bun'

Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e pe drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management.

Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc', a transmis Cristina Cioran despre fetița ei, pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, chiar și de ziua sa de naștere, Cristina Cioran a avut o singură dorință: vrea, cu ardoare, ca fetița ei să vină acasă. Chiar dacă în alte țări bebelușii născuți prematur pot petrece timp cu mămicile, actrița este conștientă că pandemia de coronavirus i-a influențat situația. De altfel, spune ea, dacă nu ar fi născut de urgență, ci în condiții normale, într-un spital non-COVID, situația ar fi fost alta.

Cristina Cioran: „Cu Dumnezeu înainte'

„Dacă ăsta este sacrificiul pe care eu trebuie să îl fac, pentru ca fetița mea să fie bine… Da! Ce să spun mai mult? Au grijă de ea, sunt extraordinari. Mai mult, nu putem decât să ne rugăm și să fim optimiști. Am primit peste 1.500 de mesaje de la mămici de copii prematuri și toate m-au asigurat că e bine!

Nu ai cum să stai liniștit, pentru că e parte din tine. Medicii nu-ți vor spune niciodată să stai relaxat, pentru că obligația lor este să fie corecți. Îți dau tot felul de pliante cu problemele pe care le pot întâmpina, cu ce probleme pot fi. Nu poți decât… cu Dumnezeu înainte!

Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis , fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r.- i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă', ne-a declarat, în exclusivitate, Cristina Cioran.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter