De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție”

Publicat pe

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile, după ce a născut prematur. Însărcinată în șapte luni la aproape 44 de ani, vedeta a adus pe lume o fetiță. Recent, Cristina Cioran a vorbit despre acest subiect și a mărturisit că a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat travaliul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a născut prematur duminică, 18 iulie. Aceasta mai avea două luni până la termen, dar, din fericire, atât ea, cât și fiica ei, Ema, sunt în afara oricărui pericol la acest moment. Vedeta a declarat la „Vorbește lumea' că travaliul ei a fost declanșat după ce a făcut o toxiinfecție alimentară. După ce a realizat că situația se agravează, vedeta a sunat la 112 și a ajuns de urgență la Spitalul Municipal.

De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen', a declarat Cristina Cioran, la Vorbește lumea, de la Pro TV.

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale:„Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal'

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni a pus ochii pe Marilena Cuciurean de la Survivor:„Aș colinda-o!'

Citește și: Cum arată mama Paulei Seling.Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Cristina Cioran și fiica ei vor mai rămâne în spital

Cristina Cioran și fiica ei se află în afara oricărui pericol la acest moment, însă cele două vor mai rămâne în spital, micuța fiind la incubator. De asemenea, aceasta a spus că Alex Dobrescu, logodnicul ei, nu poate intra în spital din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur', a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran anunțase că va naște prin crezariană

Cristina Cioran anunțase deja că va naște prin cezariană. Chiar ea a anunțat în cadrul unei emisiuni TV.

Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare‘, a spus Cristina Cioran, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter