Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână: "Mai stă în spital până când..."

Publicat pe

Cristina Cioran s-a externat, în vreme ce fetița a rămas internată pentru a fi în continuare monitorizată, până când va crește în greutate. Odată ajunsă acasă, după ce a trecut prin momente extrem de dificile, actrița a vorbit despre starea de sănătate a micuței sale și ce reguli va trebui să respecte pentru a o vedea pe Ema.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a fost externată la patru zile de când a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a trecut prin mari emoții, dat fiind că a născut prematur. Fetița a rămas în spital, sub supravegherea medicilor, până va crește în greutate.

Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână: "Mai stă în  spital până când..."Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână: "Mai stă în  spital până când..."

Cristina Cioran este acasă

Actrița a ținut, în primul rând, să le mulțumească tuturor celor care i-au fosta alături cu gândul, care i-au dat mesaje, au susșinut-o și au încurajat-o.

„Aș vrea să împărtășesc cu voi câteva gânduri despre tot ce s-a întâmplat în perioada asta. În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de încurajare pentru noi, mesaje cu povești similare. Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj', a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur:”Speriată și îngrozită”

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Cuplu la Survivor. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație:„S-au cuplat la mare'

Cristina Cioran: „Nu m-au mai putut ține în spital'

Vedeta a vorbit și despre micuța ei, menționând că a rămas sub atenta îngrijire a medicilor. Ea va avea posibilitatea de a-și vizita fetița doar de două ori pe săptămână, în contextul actual și numai după realizarea unui test COVID.

Ema e puternică, are o strângere de mâna că tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție . Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor. Sunt acasă.

Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atentă îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizită de două ori pe săptămâna cu test covid, o voi putea mângaia atât cât mi se va permite că să nu îi punem în pericol viața', a mai spus Cristina.

Cristina Cioran despre fetița născută prematur: „Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate'

Actrița a precizat că Ema va rămâne în spital până când va lua suficient de mult în greutate. Împreună cu partenerul ei, încearcă să se încurajeze că totul va fi bine, răbdarea și credința constituind elemente cheie în această perioadă atât de dificilă.

Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate că să o putem lua acasă. Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă. Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă că să pot vorbi foarte mult despre ce s a întâmplat așa că va rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc! Să știți că apreciez fiecare gând, faptul că v ați rupt timp că să mi scrieți mă onorează și mă obligă să va răspund. Va îmbrățișez, suntem Above The Sky!' , a conchis Cristina Cioran.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter