Cuplu la Survivor. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație: "S-au cuplat la mare"

Publicat pe

Un nou cuplu la Survivor! S-a mai speculat că între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-ar fi înfiripat o relație încă de când se aflau la Survivor, însă acum războinica Sindy a confirmat că cei doi ar forma un cuplu. După ieșirea din competiție o parte dintre foștii concurenți au plecat la mare, iar acolo cei doi războinici ar fi dat frâu liber sentimentelor pe care și le poartă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu formează cel mai nou cuplu de la Survivor! Cei doi foști concurenți au fost dați de gol de Sindy. Alături de Maria Hîngu, războinica a venit în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă' pentru a vorbi despre experiența Survivor, foști concurenți, relațiile în care au rămas.

Cuplu la Survivor. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație: "S-au cuplat la mare"Cuplu la Survivor. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație: "S-au cuplat la mare"

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, cel mai nou cuplu de la Survivor

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație, Sindy fiind cea care a vorbit despre legătura lor și cum s-a petrecut totul. Foști concurenți din echipa Războinicilor, dar și a Faimoșilor au plecat la mare, în Vama Veche.

Din echipa Războinicilor au fost Roxana Ghiță, Marilena, Sindy, Andrei Dascălu și Marius Crăciun. Sindy a mărturisit că, în Vama Veche, s-ar fi înfiripat o relație între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu.

Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare', a spus Sindy.

Nu cred că scoti prea mult de la Andrei. (n.r.- despre relația cu Roxana Ghiță)', a ținut să completeze Maria Hîngu.

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor:„Te-am luat după gât și…'

Citește și: Scandal între Roxana Ghiță și Romina de la Survivor din cauza lui Andrei:”L-ai judecat, îi porți ranchiună!”

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea:„N-am trecut direct la fapte'

Ce s-a întâmplat între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu la Survivor

Roxana Ghiță a povestit că în cadrul competiției s-ar fi putut înfiripa o relație între ei, însă problemele ei de sănătate nu i-au permis să se gîndească la altceva.

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem.

Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere.' , a declarat Roxana Ghiță.

S-au sărutat la Survivor

Roxana a recunoscut că s-au sărutat în junglă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului ei.

„O persoană frumoasă, este foarte frumos, Andrei chiar e frumos, e înalt, o persoană rezervată care e foarte stăpână pe ea, adică stăpân pe sine, încrezător și sincer, puternic, pot să continui…Daca ne-am pupat? Ne-am pupat, ne-am pupat’, a dezvăluit Roxana depre Andrei. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter