Cine este concurenta care făcea topless la Survivor: ”Eram un fel de atlas pentru băieţi”

Publicat pe

Survivor România s-a terminat, iar acum detalii nevăzute la televizor ies la iveală. Iată cine este concurenta care făcea topless la Survivor, în Republica Dominicană, dar și cum reacționau băieții atunci când o vedeau.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După încheierea filmărilor, concurenții de la Survivor s-au dezbrăcat de secrete și au dat cărțile pe față despre ceea ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. Băieții au recunoscut că le priveau admirativ pe fete, în timp ce acestea își expuneau trupul în costum de baie.

Cine este concurenta care făcea topless la Survivor: 'Eram un fel de atlas pentru băieţi'Cine este concurenta care făcea topless la Survivor: 'Eram un fel de atlas pentru băieţi'

Au fost și concurente mai îndrăznețe și fără inhibiții la Survivor care au ales să facă topless. Invitate în emisiunea lui Teo Trandafir, Maria Chițu, Sindy și Simona Hapciuc au povestit despre ceea ce nu se va vedea niciodată pe micile ecrane.

Ei bine, ca să nu vă mai ținem în suspans, concurenta care a făcut topless la Survivor a fost Simona Hapciuc, după cum chiar ea a mărturisit.

Aţi dormit în braţele unui bărbat la Survivor?

Maria Chițu: Da, am dormit în braţele unui bărbat la Survivor. Este vorba despre Albert'.

Aţi vrea să aveţi o relaţie cu unul dintre foştii colegi de la Survivor?

Simona Hapciuc: Da, aş vrea! Dar nu vreau să dau nume. O relaţie fără obligaţie'.

Aţi surprins pe vreun concurent uitându-se la voi într-un anumit mod?

La această întrebare, toate fetele au răspuns „da'.

Sindy: Mai mulţi se uitau admirativ: Starlin, Zanni şi Marius'

Simona Hapciuc: Eu făceam topless acolo, eram un fel de atlas pentru băieţi. Făceau tot felul de comparaţii, pur şi simplu se uitau'. 

Maria Chițu: Toţi se uitau la tot'

Citește și: Elena Marin, despre scandalurile cu Zanni de la Survivor:„Vorbeau despre cum mi-ar bate un cui în piept'

Citește și: Sebastian Chitoșcă a furat mâncare din tomberoane la Survivor:„Era foarte mare foamea'

Citește și: Zanni s-a sărutat cu o Războinică, la Survivor: „Nu mi-a plăcut'

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor: „Omul ăsta are ceva psihic'

Simona Hapciuc făcea topless la Survivor

Faimoasa a recunoscut că nu avea inhibiții și a renunțat la sutien atunci când făcea plajă. Dacă ne aducem aminte bine și Costi Ioniță se număra printre cei mai îndrăzneți, iar atunci când medita pe plajă alegea de multe ori să o facă complet dezbrăcat.

La un moment dat, Andreea Antonescu a povestit că unul dintre colegii săi i-a propus să renunțe la sutien și să facă topless la Survivor.

'Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire.

Eu nu am ajuns în „Survivor România' să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru', spunea faimoasa după ce s-a întors din Republica Dominicană.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter