Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor: „Omul ăsta are ceva psihic”

Publicat pe

Survivor 2021 s-a terminat și toți concurenții au revenit în țară. Fiecare dintre ei și-a spus punctul de vedere cu privire la competiție și la conflictele apărute în cele șapte luni. Acum a venit momentul să aflăm și adevărul despre momentul în care Albert a sărutat-o pe Maria în somn.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul competiției Survivor au existat mai multe momente remarcabile. Iar unul care chiar nu poate fi uitat de public sau de concurenți este momentul în care Albert Oprea a sărutat-o pe obraz pe Maria Chițu în timp ce aceasta dormea.

Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor: „Omul ăsta are ceva psihic'Adevărul despre sărutul dintre Albert și Maria, de la Survivor: „Omul ăsta are ceva psihic'

După terminarea competiției, cei doi foști concurenți au explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în acel moment.

Albert a sărutat-o pe Maria în somn?

Cât timp au fost în competiție, au existat mai multe speculații cu privire la sărutul pe care Albert i l-a oferit Mariei în timp ce dormea. Acum, după ce s-au întors în România, cei doi au oferit explicații despre acel moment, la Teo Show.

Ei bine, Albert Oprea susține că nu ar fi sărutat-o în acel moment pe Maria Chițu, ci i-ar fi șoptit ceva la ureche. Pe de altă parte, fosta concurentă a declarat că Albert și-ar fi recunoscut gestul romantic în interviuri, însă în timpul competiției, în fața ei, a negat totul.

Maria Chițu a văzut imaginile și spune că, totuși, pare că Albert ar fi sărutat-o. Fosta concurentă a mărturisit că acest gest i se pare unul „bolnav' deoarece s-a întâmplat fără acordul ei.

Citește și: Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat:

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:

Citește și: Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la 29 de ani.

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, declarații despre nașterea prematură a fetiței sale:

Albert: Vreau să lămurim treaba asta și să spună și ea. I-am explicat imediat. Cu două seri în urmă toată lumea dormea și m-am aplecat să îi spun ceva al ureche.

Maria: Știu că am am vorbit și l-am crezut atunci. Mi s-a spus că a apărut un clip cu noi când ne-am pupat și că s-a întâmplat noaptea în somn. Am zis că nu e normal, omul ăsta are ceva psihic. Apoi am vorbit cu el și mi-am amintit. În interviuri am înțeles că el a recunoscut ca m-a pupat și în competiție a spus ca nu m-a pupat. Ori i-a fost teamă să spună, ori e somnambul.

Albert: Întrebarea a fost dacă am pupat-o vreodată și am spus că da, dar nu atunci. Am pupat-o pe frunte, pe obraz.

Maria :Se vede clar ca el mă pupă pe mine…

Albert: Asta se vede din cameră, dar nu înseamnă ca e adevărat…

Maria: „Cine știe ce mai face noaptea…'

Maria și Albert au continuat să dezbată subiectul. Fostul concurent a declarat că nu a sărutat-o pe Maria, ci că doar i-a șoptit ceva la ureche. Mai mult, amândoi au mărturisit că nu se plac decât ca prieteni, nimic mai mult.

Maria: Când am șoptit noi la ureche, îți șopteam și eu..

Albert: Noi vorbeam aici si s-a dat doar partea când șopteam eu.

Maria: Nu știu exact noaptea în care s-a întâmplat asta. Eu cred că dormeam, nu mă mișc… La cum se vede, cred ca m-a pupat când dormeam.

Albert: Dar nu s-a întâmplat treaba asta, îmi asumam. Dacă voiam să o pup, nu aș fi făcut-o în somn. Am încercat și eu să spun ca nu se vede clar… Cum să fac așa ceva?! E o chestie bolnavă.

Maria: Dacă m-a pupat în somn, mi s-ar părea… Eu când am auzit asta, am spus că e instabil psihic, cine știe ce mai face noaptea… Nu mi-a plăcut niciodată de Albert ca și iubit.

Albert: Nici mie nu mi-a plăcut de Maria ca iubită, mi-a plăcut ca prietena, i-am spus că o văd ca pe o soră. (…) Am fost întrebat de toată lumea dacă am sărutat-o în timp ce dormea. Cum să fac așa ceva?! Ea știe despre ce e vorba, știe și cine stătea în partea stângă… Vorbeam despre Adelina, ca s-a întâmplat ceva cu Bogdan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter