Elena Marin, despre scandalurile cu Zanni de la Survivor: „Vorbeau despre cum mi-ar bate un cui în piept”

Publicat pe

De-a lungul competiției Survivor, Elena Marin a fost implicată în mai multe conflicte. Cele mai dure replici au fost însă primite de la Zanni și de la Sebastian Chitoșcă. După terminarea concursului, Elena Marin a făcut mărturisiri dureroase despre relația pe care a avut-o cu cei doi Faimoși.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Competiția Survivor România 2021 s-a încheiat și toți concurenții s-au întors acasă, Zanni fiind marele câștigător.

Elena Marin, despre scandalurile cu Zanni de la Survivor: „Vorbeau despre cum mi-ar bate un cui în piept'Elena Marin, despre scandalurile cu Zanni de la Survivor: „Vorbeau despre cum mi-ar bate un cui în piept'

Elena Marin a fost cea mai criticată concurentă a competiției din Republica Dominicană. Zanni și Sebastian Chitoșcă s-au arătat de multe ori a fi împotriva ei și adus replici dure. Dansatoarea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu cei doi în spatele camerelor și se pare că situația ar fi fost și mai gravă.

Elena Marin: „Vorbeau despre cum ar mânca colivă de pe urma mea'

Elena Marin a rămas în competiția Survivor România 2021 până aproape de final. Deși a trecut prin multe clipe grele, Faimoasa nu s-a lăsat și a continuat să lupte pentru marele premiu.

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor:

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:

Citește și: Cum se simte Benone Sinulescu, la 9 zile de când a fost internat:

Citește și: Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV:

Întoarsă acasă, Elena Marin nu a ezitat să vorbească, în cadrul unei emisiuni TV, despre toate conflictele pe care le-a avut în Republica Dominicană cu Zanni și Sebastian Chitoșcă. Cei doi Faimoși ar fi avut replici extrem de dure la adresa Elenei.

Sunt lucruri care nu s-au dat, probabil nu a fost timp, se întâmplau și seara, când ne puneam să dormim. Vorbeau despre cum ar mânca colivă de pe urma mea, cum mi-ar bate un cui în piept, cum m-ar arunca în foc să mă stafidesc ca o stafidă. Eu mi-am arătat sensibilitatea mereu și ei au știut să lovească acolo, mă refer la Zanni și Sebi', a spus Elena Marin.

Elena Marin a fost eliminată înainte de marea finală

Elena Marin a fost la un pas de a ajunge în marea finală și, de ce nu, de a câștiga competiția. Faimoasa a rezistat șase luni în Republica Dominicană și a fost eliminată chiar înainte de marea finală.

Cu toate că a fost implicată în mai multe conflicte de-a lungul timpului și a fost acuzată că este falsă, Elena Marin spunea, după eliminare, că a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei.

„A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas'.

Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.', a spus Elena Marin, după eliminare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter