Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „O femeie plină de frustrări. Nu are acasă ce și-ar dori”

Publicat pe

Zanni a ajuns recent pe meleaguri românești după ce a câștigat Survivor România 2021. Acesta a fost invitat în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre cum se simte în momentul de față, dar și despre conflictele cu Elena Marin pe care le-a avut la Survivor România și despre ceilalți colegi de echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a ajuns recent în România cu trofeul Survivor. Acesta a mers la Teo Show și a vorbit despre ce a trăit în Republica Dominicană, dar și despre colegii lui de echipă. Cu toții știm că Zanni a avut numeroase conflicte cu Elena Marin la Survivor. Totuși, acesta susține că a considerat că Elena și-ar fi mertitat locul în finală.

Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „O femeie plină de frustrări. Nu are acasă ce și-ar dori'Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „O femeie plină de frustrări. Nu are acasă ce și-ar dori'

Eu cu Elena am încercat… de multe ori am încercat să fac un pas spre ea, să mă împac cu ea, dar asta doar pentru că o vedeam capabilă să fie în formula de finală, care am susținut mereu că ar trebui să fie eu, Cosmin și Sebi, că eram vitezomanii echipei, ea și cu Ana. Chiar dacă mă certasem cu Elena, trecând peste orice neînțelegere, înțelegeam faptul că ea îți merita locul pe plan sportiv. Ea a fost super bun la început, după au apărut problemele ei hormonale. După un timp, era evident că ea nu se mai concentra pe traseu, ci se concentra doar pe… Nu știu. Se certa, cînd pierdea nu era vina ei, era vina altcuiva', a spus Zanni, câștigătorul Survivor, la Teo Show.

Citește și: Zanni și Ana Porgras, ceartă neașteptată. De ce nu își mai vorbesc:I-am cerut telefonul și…'

Citește și: Câți bani a câștigat Zanni la Survivor.Suma depășește așteptările tuturor

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:„Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce boală suferă Damian Drăghici.„Nu e evident?'

Zanni: „Principalul meu competitor a fost Jador'

Zanni l-a considerat pe Jador principalul lui adversar la Survivor România. În plus, acesta a mai dezvăluit că unii colegi de echipă se fereau să își spună părerea despre Jador pentru că știau că acesta era votat. În plus, Zanni a mai spus că a fost nemulțumit de faptul că ceilalți colegi nu spuneam ce cred ei cu adevărat.

Prima oară, principalul meu competitor a fost Jador. Cel mai mare conflict și cel care m-a pornit spre mine spre război a fost Jador. După au fost cam toți din echipă pentru că se mințeau. Când era vorba să avem o discuție matură și să recunoaștem anunite chestii în echipă, tăceau de frică să nu fie judecați, că Jador era susținut. Aș mai da niște nume, dar parcă e prea așa. Îmi venea să mă iau cu toți la război pentru că îii întrebam „bă, ai văzut și tu spune' și când eram în consiliu, tăceau. Și mă enervam. Dacă sunteți împotriva mea  și o jucați așa, risc să fiu împotriva tuturor și să mă dați afară, dar măcar știu că am plecat acasă cu cine am fost eu', a mai povestit Zanni de la Survivor.

Zanni, despre conflictele cu Elena Marin de la Survivor

În continuare, Zanni a mărturisit că a exagerat în ceea ce o privește pe Elena Marin, însă nu în momentul în care aveau loc conflictele. Acesta și-a dat seama că va fi judecat de oamenii de acasă și că acum a învățat că nu trebuie să se enerveze chiar până în acel punct

Am exagerat în ceea ce o privește pe Elena. În momentul ăla, nu. Atunci doar eu știam ce simt, numai eu știam ce au încercat ei să facă. Să mă facă la psihic, dar nu doar ea singură. Ea era cauza cea mai plauzibilă, femeia care plânge, femeia care se smiorcăie, femeia care nu mai suportă. Era într-o suferință d-aia jucată. Lângă ea a fost cineva care cumva știa că eu am șanse să ajung mai departe și cînd eu mă luptam cu Elena, erau câțiva care să se pună lângă Elena și să spună că ea are dreptate. Eu când îi vedeam, că ei mi-au spus că Elena nu are dreptate, atunci am izbucnit. Am zis că nu mai pot să fiu diplomat și mi-am vărsat nervii atunci. Mi-am dat seama după un minut că am greșit, că voi fi judecat de oamenii de acasă, dar ăsta sunt. Acum că am învățat eu că nu merită să mă enervez până în punctul ăla, că eu mă enervam fără să mă gândesc că oamenii ăștia asta căutau', a mai mărturisit Zanni, câștigătorul Survivor.

Zanni a fost amenințat la Survivor

Zanni a mai dezvăluit că a fost amenințat de anumiți concurenți la Survivor România, însă nu a vrut să ofere și nume. Acesta a spus că a fost jignit și înjurat în nenumărate rânduri, însă nu a vrut să se plângă niciodată de acest lucru.

Chiar am fost amenințat în Dominicană. De multe ori. Am fost jignit și înjurat și niciodată nu am venit la domul Dan, în consiliu, să transmit celor de acasă ce mi-au spus ei mie, că am și eu partea mea sensibilă și vulnerabilă. Am fost amenințat că „te prindem, că ți-o dăm'. Eu am 1,70, adică 60 de kg. Ce să fac? Sunt conștient că trebuie să ai și ciocu mic pentru că smecheria e șmecherie până când te bate cineva', a mai dezvăluit Zanni.

„Elena Marin este o scenă de teatru în picioare'

Ulerior, Zanni a fost nevoit să își caracterizeze colegii de la Survivor România și nu a ezitat să își spună, însă o dată, părerea despre Elena Marin, pe care o consideră „o scenă de teatru în picioare'. În plus, acesta crede că Elena este o femeie plină de frustrări, care nu are ceea ce și-ar dori.

Elena Marin mi se pare că este o scenă de teatru în picioare. Mie nu mi se pare că am cunoscut-o niciodată pe Elena Marin cea adevărată și când mă uitam la ea de fiecare dată când vorbea, când jelea, când orice făcea ea, vedeam o femeie plină de frustrări care nu are acasă ce și-ar dori să aibă. O femeie nemulțumită, care voia să ajungă undeva chiar dacă nu merita', a mai spus Zanni despre Elena Marin.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă