Zanni și Ana Porgras, ceartă neașteptată. De ce nu își mai vorbesc: “I-am cerut telefonul și...”

Publicat pe

Zanni a ajuns în România, după ce a câștigat Survivor România și a scos la iveală un detaliu neașteptat despre Ana Porgras. Cei doi au avut parte de o ceartă neașteptată, iar câștigătorul Survivor a confirmat faptul că nu își mai vorbesc. Toate detaliile din culisele prieteniei pe care fanii și-o doreau transformată în relație amoroasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ceartă neașteptată în showbiz-ul autohton, între Zanni, câștigătorul Survivor România, și Ana Porgras! Când toată lumea ar fi pariat bani grei pe faptul că Ana Porgras și Zanni vor avea o relație de iubire, învingătorul a dezvăluit că el și campioana la gimnastică nici nu își mai vorbesc! Învingătorul a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, în emisiunea Teo Show, și a dezvăluit, pe larg, toate detaliile care l-au determinat să întrerupă orice fel de legătură cu cea care l-a susținut necondiționat, pe parcursul Survivor România.

Citește și: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor. Au locuit împreună la Brașov

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor: „Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni s-a întors în România. Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor la aeroport

Citește și: Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor: „Am zis, tu ești cel mai mare adversar”

Deși Zanni nu și-ar fi dorit o relație cu Ana Porgras, câștigătorul Survivor a mărturisit că gimnasta este un om la care a ținut. Își dorea să continue prietenia, mai ales că o iubea pe susținătoarea sa pentru personalitatea ei, însă gestul brunetei l-a scos din sărite pe Zannidache. Astfel, se pare că marea ceartă dintre Zanni și Ana Porgras a început chiar în Republica Dominicană, după petrecerea organizată după finala Survivor România.

Zanni, primele detalii despre marea ceartă dintre el și Ana Porgras „Mi s-a făcut rău'

„De asta mă temeam (n.r.- să fie întrebat de Ana Porgras)…. Chiar dacă nu îmi convine, mulți m-au întrebat, toți întrebau de ce nu stau cu Ana. Păi, hai că vă zic acum de ce nu stau cu Ana. O să încerc să explic totul cât să înțelegeți voi și să nu fiu răutăcios, sau să nu o pun pe Ana într-o lumină proastă. Eu niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana! M-am împrietenit cu ea înainte de Survivor, m-am îndrăgostit de calmitatea ei, de bunătatea ei, pentru că de asta am nevoie. Am frustrări în sufletul meu și Ana mă îmbuna mereu, râdea la toate glumele mele…

Zanni și Ana Porgras, ceartă neașteptată. De ce nu își mai vorbesc: I-am cerut telefonul și...'Zanni și Ana Porgras, ceartă neașteptată. De ce nu își mai vorbesc: I-am cerut telefonul și...'

Am intrat în competiție. Acolo, văzând că sunt numai șerpi, numai mincinoși, nu-mi venea să cred că voi sta 6-7 luni cu ei. Trebuia să mă temperez, știam că toți voiau să mă facă psihic. Când a venit Ana, ea a fost refugiul meu, era fix liniștea de care aveam nevoie. Era conexiunea aia, perfectă.', a explicat Zanni, despre motivele pentru care nu mai vorbește cu Ana Porgras.

Zanni, despre Ana Porgras: „M-a dezamăgit!'

„La un moment dat, ea a plecat. Am ajuns în finală și ea a venit cu același sentiment și niciodată nu am bănuit-o pe Ana de vreo chestie, că are alte intenții. I-am spus: . M-am dus cu Ana în cameră, am vorbit ce am vorbit, mi-a zis că i-a fost dor de mine, i-am zis că și mie de ea.

M-a întrebat și Buturugă dacă îmi doresc copii cu Ana… Eu nu știam dacă Ana vrea ceva cu mine și mă gândeam cum să îi spun că eu nu îmi doresc o relație, că o iubesc ca om. O simțeam pe Ana de la la… nu mai era prezentă cu noi la petrecere. Ofta, toate cele.

I-am cerut telefonul să stau pe Instagram și nu mi l-a dat din prima, a ezitat. Mi l-a dat cu greu. M-am pus în pat, m-am întins, Ana Lângă mine, Sebi și Raluca. I-am mai cerut telefonul și iar a ezitat. Zic: . A acceptat, m-a băgat ea în Instagram. Se întoarce, intru în Whatsapp și când am dat de primul mesaj… mi s-a făcut rău.

M-am uitat la ea, a văzut, a înghițit în sec și i-am zis: M-a dezamăgit… Am ajuns la aeroport și a plecat direct, nu ne-am mai privit în ochi. Oamenii de acasă mi-au spus că am lăsat-o pe Ana, dar ei nu știu tot', a conchis Zanni, cu privire la această ceartă neașteptată dintre el și Ana Porgras.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter