Zanni s-a întors în România. Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor la aeroport

Publicat pe

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a ajuns în România și a realizat primele declarații despre competiția care i-a schimbat viața chiar în aeroport. Tânărul a fost așteptat de o mulțime de fani, cărora li s-au alăturat și cele mai importante persoane din viața artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni a oferit primele declarații despre experiența sa direct în aeroport, la scurt timp după ce a aterizat în România. Câștigătorul Survivor a fost întâmpinat de sute de susținători care s-au adunat la aeroportul din Otopeni pentru a-și felicita favoritul. După jumătate de an petrecut în Republica Dominicană, la Survivor România, Zanni i-a revăzut și pe Alex Velea, Black Matias, Jo Klass și restul colegilor de la studio, cărora le-a dus dorul.

Citește și: Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor: „Am zis, tu ești cel mai mare adversar”

Citește și: Ce spune Zanni despre colegii lui de la Survivor: „Nu am terminat să mă iau de ei'

Citește și: Câți bani a câștigat Zanni la Survivor. Suma depășește așteptările tuturor

Citește și: Zanni, despre momentele care l-au marcat la Survivor: „Nu sunt obișnuit cu așa ceva'

Câștigătorul Survivor România nu a pierdut timpul și, deși urmează să participe la mai multe emisiuni, a realizat deja primele declarații. Zanni a discutat despre experiența Survivor la aeroport, acolo unde a fost întâmpinat nu doar de fani și susținători, ci și de mai multe camere de filmat. Zâmbind tot timpul, emoționat de revedere, tânărul a fost surprins să vadă câte persoane au venit pentru el.

Zanni s-a întors în România. Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor la aeroportZanni s-a întors în România. Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor la aeroport

Zanni, declarații „la cald', din aeroport: „Nu am câștigat că sunt eu foarte bun'

Ei bine, dacă vă întrebați cum a fost așteptat câștigătorul Survivor, momentul întâlnirii cu gașca sa a fost unul extrem de emoționant. Băieții lui Alex Velea abia își așteptau campionul, pe care l-au îmbrățișat înainte de orice. Aceștia l-au felicitat pentru succesul răsunător obținut la Survivor România și chiar au acceptat să se filmeze și fotografieze cu fanii lui Zanni. Întrebat care este cea mai frumoasă amintire din timpul show-ului de la Kanal D, câștigătorul Survivor a răspuns:

„Cea mai frumoasă amintire…când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire.

(…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam.

Asta a fost cel mai greu pentru mine, nu eram obișnuit cu susținerea asta. Fără ei (n.r. fanii de acasă) nu aș fi câștigat.'

Primul lucru pe care câștigătorul Survivor îl va face când ajunge acasă

De altfel, printre declarațiile pe care Zanni le-a oferit la aeroport, tânărul a dezvăluit și ce își dorește să facă acum că a aajuns acasă. Mai în glumă, mai în serios, câștigătorul Survivor a precizat că va găti ceva și ulterior va face curat în casa lui Alex Velea, dat fiind faptul că înainte de a pleca la Survivor a intrat încălțat. „Părintele adoptiv' al lui Zanni, Alex Velea, a lăsat să se înțeleagă că tânărul va sta o perioadă la el, până reușește să își cumpere apartamentul mult visat.

„O să-mi fac o omletă, o să-i fac și lui Alex, că doar el mi-a gătit când am fost la el. Dau și cu mătura în sufragerie, că ultima oară am intrat încălțat, o să fac focul în sufragerie', a explicat Zanni râzând, înconjurat de fanii care au venit să îl felicite la aeroport.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter