Zanni, despre momentele care l-au marcat la Survivor: „Nu sunt obișnuit cu așa ceva”

Publicat pe

Zanni este marele câștigător al competiției Survivor România. Acesta a făcut noi declarații și este nerăbdător să ajungă în România. Zanni a mărturisit că este foarte fercicit și recunoscător pentru ceea ce i se întâmplă. Faimosul a mai spus că l-au marcat la Survivor momentele în care nu a putut să își controleze emoțiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni, câștigătorul Survivor România, a declarat că se simte foarte bine, chiar dacă nu este obișnuit cu astfel de sentimente, motiv pentru care îi este și mai greu să se exteriorizeze. În plus, el a mai dezvăluit că nu i-a fost dificil la Survivor pentru că este obișnuit cu greul.

Zanni, despre momentele care l-au marcat la Survivor: „Nu sunt obișnuit cu așa ceva'Zanni, despre momentele care l-au marcat la Survivor: „Nu sunt obișnuit cu așa ceva'

Mă simt foarte bine, nu sunt obișnuit cu sentimente de genul. Evident că nu sunt capabil în momentul de față să îmi exprim bucuria, fericirea și recunostința pentru susținerea pe care am primit-o. Nu sunt obișnuit, dar asta e prima lecție. Am 23 de ani, 23 de ani de viață grea… Nu doar la Survivor a fost greu. Până la urmă, eu sunt obișnuit cu greul, chiar nu mi-a venit să plâng de greu ce a fost. A meritat… Mă bucur că am primit acest trofeu', a spus Zanni, la Teo Show.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor.Ana Porgras a filmat totul

Citește și: Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor:„Vreau să mă mut de la cămin!'

Citește și: Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor:„Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool'

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:„Am fost luați de val'

Ce momente l-au marcat pe Zanni la Survivor

Zanni a mai mărturisit că l-au marcat momentele în care nu a putut să își controleze emoțiile, dar și plecările unor concurenți. Acesta a spus că el nu este obișnuit cu susținearea și cu fericirea și totul i se pare mult prea frumos ca să fie adevărat.

„M-au marcat momentele în care nu am putut să-mi controlez emoția. M-au marcat și plecările anumitor concurenti la care am ținut: Ana, Sebi, Raluca. Ei sunt aici, langa mine. Și Cosmin, dar el e acasă, nu a putut să vină.

Nu sunt obișnuit cu așa ceva, cu susținere, cu fericire. E prea frumos ca să fie adevarat, dar uite că in momentul asta e și frumos și adevarat. Am castigat această competiție și mulți oameni de partea mea. O să încerc și o să reușesc să rămân umil', a mai declarat Zanni, câștigătorul Survivor.

Zanni, de la Survivor: „Ajung la aeroport cu visul îndeplinit'

În continuare, Zanni le-a mulțumit tuturor oamenilor pentru faptul că l-au susținut și că l-au ajutat să își îndeplinească visul. Câștigătorul Survivor de-abia așteaptă să își revadă prietenii și speră că emoțiilor nu-l vor copleși.

„Îi salut pe toți oamenii de acasă. Le mulțumesc din tot suflețelul meu foarte mare, că m-au susținut până la capăt. Ajung la aeroport cu visul îndeplinit. Ăsta era cel mai mare clișeu la Survivor, că vrei să îți îndeplinești visul.

Oamenii de acasă îți îndeplinesc visul, nu noi. Nu știu cum o să mă simt în momentul ăla, sper să fac față situației, sper să nu mă copleșească emoțiile. Știu că vor fi și băieții de la studio', a mai spus Zanni, câștigătorul Survivor, pentru wowbiz.ro.

Zanni, despre povestea lui de viață

Zanni a povestit că a reacționat exact așa cum a simțit la Survivor și nu a dorit să își cenzureze emoțiile. Faimosul a mai declarat că îi era rușine înainte să își recunoască trecutul, dar a învățat să se accepte și să se iubească exact așa cum e.

Știam clar că vin într-o competiție unde mulți se vor preface și își vor ascunde sentimentele. Eu am spus că o să vin și o să arăt ceea ce simt. Când am vrut să râd am râs, ăsta e omul, suntem făcuți din emoții. N-am ce să ascund la mine, sunt împăcat, mă iubesc și mă accept așa cum sunt. Îmi era rușine să recunosc, am și eu momentele mele sensibile. Când mă mai întrebau oamenii de viața mea personală îmi era rușine să le explic situația mea, să mă deschid prea mult. Mi-am dat seama că trebuie să accept cine sunt', a mai spus Zanni, câștigătorul Survivor.

„Nu vreau să îi fie nimănui milă de mine'

Zanni a mai declarat că nu a vrut să vorbească despre trecutul lui foarte mult la Survivor din dorința ca oamenii să-l voteze pentru ceea ce este el, nu pentru trecutul lui. Faimosul a spus că nu povestea lui a fost în trecut și că acum se concentrează pe ceea ce are de făcut de acum încolo.

Eu nu vreau să îi fie nimănui milă de mine. Știu că sunt puternic, sunt un miștocar. Nu am nevoie de oamnei care să susțină o cauză din milă, nu mă bazez pe ea. Povestea mea nu mi se pare una dramatică. Eu sunt obișnuit cu greul. N-am intrat cu povestea mea pentru că știu clar că e un public care e ușor de atins dacă pui povestea în față. Mie îmi place să mă bat și să mă zbat. Știam că sunt capabil și că pot supraviețui pe orice plan. Știam că pot să le fac pe toate și că pot să fiu din ce în ce mai bun. N-a fost nevoie să vin cu nicio poveste pentru că povestea mea de viață a fost în trecut. Mă concentrez pe ce vreau să am de acum încolo. Cine trăiește în trecut este pentru că nu mai poate să contureze nimic în viitor. Si eu sunt sărac, dar mi-am spus povestea râzând', a mai declarat Zanni.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter