Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor: „Vreau să mă mut de la cămin!”

Publicat pe

Ei bine, foarte multe persoane se întrebau ce va face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor, în cazul în care va ieși învingător. Cum visul artistului a devenit realitate, Zannidache a dezvăluit în premieră în ce va investi banii obținuți odată cu trofeul emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni este marele câștigător Survivor România 2021 și, pe lângă fani și un trofeu care va dăinui pentru totdeauna, tânărul a câștigat și 50.000 de Euro. Dacă vă întrebați ce se va întâmpla cu banii respectivi, trebuie să știți că Zannidache are planuri serioase! Nu își dorește să investească în carieră, ci vrea să își cumpere o casă! Tânărul a crescut în centre de plasament, iar acum locuiește la cămin, aspect pe care este gata să îl schimbe.

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, prima reacție după ce Zanni a câștigat: „Am sperat până în ultimul moment'

Citește și: Zanni de la Survivor, dezvăluiri dureroase despre copilăria lui: „În cămin, ăia mai mari mă băteau'

Citește și: Imagini de la majoratul lui Zanni de la Survivor. I-au fost alături prietenii de la orfelinat

Citește și: Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre Zanni: „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat'

Marea lui dorință era de a-și cumpăra propria locuință, lucru care se va și întâmpla în curând. Totodată, tânărul a mărturisit că datorează victoria sa fanilor care l-au votat în număr covârșitor de mare și, drept răsplată, a promis că îi va ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui. Este pregătit să-i primească pe internauți în viața sa prin intermediul rețelelor sociale și își dorește ca aceștia să îi fie alături în cele mai importante momente.

Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor: „Vreau să mă mut de la cămin!'Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor: „Vreau să mă mut de la cămin!'

Zanni,  primele declarații despre ce va face cu premiul de la Survivor

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine', a mărturisit Zannidache.

Totodată, tânărul a ținut morțiș să le mulțumească telespectatorilor pentru susținerea pe care i-au oferit-o pe parcursul competiției și le-a oferit câteva sfaturi prețioase.

„ Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.

Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni', a mai adăugat Zanni, după ce a ridicat premiul de la Survivor.

Zannidache a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat trofeul Survivor România: „De emoții am transpirat'

Zanni își dorea să câștige Survivor România 2021 și, după șase luni extrem de grele petrecute în Republica Dominicană, tânărul ui i-a fost înmânat trofeul și a primit premiul de 250.000 de Lei. Extrem de emoționat, a izbucnit în lacrimi, iar reacția caracteristică nu a întârziat să apară. Întrebat de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, cum se simte după ce a obținut victoria, Zannidache a transmis:

„De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine.'

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter