Imagini de la majoratul lui Zanni de la Survivor. I-au fost alături prietenii de la orfelinat

Publicat pe

Zanni de la Survivor România are o poveste dramatică de viață. Mulți știu deja că aceasta a fost abandonat de părinți și a crescut într-un orfelinat. În momentul în care a împlinit 18 ani, Faimosul a fost alături de alți copii instituționalizați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În momentul în care a împlinit 18 ani, Zanni și-a sărbătorit majoratul alături de alți copii instituționalizați, într-o locuință socială. Momentul în care Zanni a suflat în lumânări și și-a pus o dorință a fost filmat și publicat de către Faimos pe Facebook, în anul 2015.

Imagini de la majoratul lui Zanni de la Survivor. I-au fost alături prietenii de la orfelinatImagini de la majoratul lui Zanni de la Survivor. I-au fost alături prietenii de la orfelinat

În filmarea de 39 de secunde pe care Zanni a publicat-o pe Facebook în anul 2015, acesta ține în mâini un tort, în care sunt puse două lumânări sub forma cifrelor 1 și 8. Pe chipul lui Zanni se poate citi încântarea și bucuria pe care a simțit-o în momentele în care prietenii lui i-au cântat „La mulți ani'.

Citește și: Strategia lui Zanni de a câștiga Survivor:”Vrea să îl descalifice pe Ștefan”

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor.„Era gelos tare…'

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu oricine reușește să…'

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor:„Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei'

Zanni și-a sărbătorit majoratul alături de copii orfani

După ce prietenii lui au terminat de cântat, Zanni a suflat în lumânări, gestul lui fiind însoțit de numeroase aplauze. Unul dintre prieteni îl întreabă pe Zanni dacă și-a pus o dorință, iar acesta răspunde afirmativ. Nu știm ce dorință și-a pus Faimosul de la Survivor în momentul în care a suflat în lumânări, însă este cert că acum își dorește cu ardoare să câștige competiția din Republica Dominicană.

Zanni este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România, dovadă fiind chiar faptul că a fost desemnat favoritul publicului în nenumărate rânduri. Acesta a copilărit într-un orfelinat până la vârsta de 6 ani, dar și-a dorit să își depășească condiția și a fost mereu convins că este un loc undeva și pentru el. Faimosul de la Survivor a spus că a lucrat de toate pentru a-și câștiga existența.

Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou, a mărturisit Zanni la Chefi la Cuțite.

Cum a luat Zanni legătura cu Alex Velea

După ce a încercat să muncească în domeniile menționate mai sus, Zanni a realizat că muzica este, de fapt, calea potrivită pentru el. Atunci a prins curaj și i-a dat un mesaj lui Alex Velea. Se pare că vorbele lui au ajuns la sufletul artistului, pentru că apoi l-a ajutat să se lanseze.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător', a mai spus Faimosul de la Survivor România.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă