Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor. „Era gelos tare...”

Publicat pe

Ana Porgras a fost invitată în podcastul lui Jador de pe YouTube și au vorbit despre Survivor România. Zanni a suferit cel mai mult pentru că Ana Porgras a părăsit Survivor. S-a zvonit că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Jador și fosta gimnastă au dezbătut și acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a stat la aceeași masă cu Jador, fiind invitată în podcastul acestuia despre Survivor. Fosta gimnastă a părăsit competiția din Republica Dominicană, difuzată de Kanal D, în urma nominalizării lui Jador. Cei care au avut ultimul cuvânt de spus au fost cei de acasă, iar Ana Porgras a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor. „Era gelos tare...'Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor. „Era gelos tare...'

Când era în competiție, toată lumea a observat cât de apropiați erau ea și Zanni. Cei doi se cunoșteau deja dinainte să intre Ana Porgras în competiție, însă s-a specultat că la mijloc ar fi vorba de ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. După ce a părăsit competiția, Ana Porgras a primit numeroase întrebări legate de o eventuală relație între ea și Zanni.

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:”Am rămas cu sechele”/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:”Am fost la un pas de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor.Cine se află pe primul loc

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor:„Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea'

Ana Porgras, despre relația cu Zanni de la Survivor

Ei bine, nici Jador nu putea să omită acest subiect, așa că a întrebat-o pe Ana Porgras dacă este iubita lui Zanni.

Jador: Ești iubita lui Zanni sau nu?

Ana Porgras: Nu. Jur că n-am nicio treabă, nu sunt iubita lui. Da într-adevăr, eram apropiați în junglă… Zi-mi tu mie că în junglă nu aveai nevoie de afecțiune… era un lucru normal până la urmă.

Jador: Ba da.

Ana: Hai să fim serioși că nu mă comportam așa doar cu el, cumva eram pentru toată lumea acolo.

Jador: Când îmi dădeai cocos, el era gelos tare, mi se părea că era gelos.

Zanni se gântește la Ana Porgras la Survivor

Totuși, chiar dacă Ana Porgras a ieșit din competiție acum mai mult timp, Zanni încă se gândește la ea. În ediția de joi seara, concurenții de la Survivor s-au putut spăla, aranja și machia pentru a participa la petrecerea de unificare. Cu toții au fost foarte încântați, ca după atâtea luni, să își facă duș și să se spele pe cap cu șampon.

Acum că sunt curat, pot să mă duc și eu să mă dau la cineva, la o fată de la Războinici, că m-am obișnuit cu fetele noastre. Acum pot să mă duc și eu la Maria, la Adelina să le întreb ce fac, să le pup pe obraz. Nu, că se uită Ana și se supără Ana', a spus Zanni la Survivor.

„Nu mi-a parut bine ca am ieșit'

Nimeni nu se aștepta ca Ana Porgras să fie eliminată din competiție. Acest lucru a luat-o și pe ea prin surprindere. Mulți l-au învinovățit pe Jador pentru plecarea ei din competiție, însă Ana i-a spus acestuia că nu a dat nicio clipă vina pe el.

Ana Porgras: Să știi că eu chiar am spus ceea ce gândesc. Nu pot să te trag pe tine la răspundere pentru treaba asta.

Chiar dacă m-ai nominalizat, până la urmă așa a fost să fie. Nu m-au votat oamenii, nu se așteptau și asta a fost. Și am ieșit, asta e. Nu pot să zic: „bă, tu m-ai dat afara.' E greșit să spunem. E o prostie treaba asta.  Eu eram cumva linistita cand ai zis numele meu. Eram: „oricum, n-o sa ies…'

Jador: N-aveam pe cine. Pe cine sa votez? Erau doua variante: Elena ori pe tine. Nu mă asteptam să iesi, erai cea mai buna, tu cu Elena.

Ana Porgras: Nu mi-a parut bine ca am iesit, ca abia ma obisnuisem. Eram in momentul ala in care totul devenise normal.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter