Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

Publicat pe

Apar noi alianțe, după unificarea echipelor la Survivor România. Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni au stat de vorbă minute în șir și au îngropat securea războiului. Cei doi Faimoși l-au primit în grupul lor pe cu care în urmă cu câteva săptămâni se certau.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

A sosit și momentul când cele două echipe s-au unit. Daniel Pavel a anunțat că Faimoșii și Războinicii vor sta în aceeași tabără. „Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpiză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării', anunța Dan Pavel.

Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelorAlbert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

Surpriza vine atunci când Sebastian Chitoșcă și Zanni au fost surprinși în timp ce vorbeau cu Albert Oprea de la Survivor. Se pare că cei trei au uitat de toate neînțelegerile, ba chiar au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Să fie asta cea mai nouă alianță de la Survivor România? Sebastian Chitoșcă, Zanni și Albert Oprea au avut un dialog separat de restul concurenților, ba chiar au luat pe cineva în vizor pentru eliminare.

Citește și: Primele imagini de la petrecerea de unificare, de la Survivor. Zanni și Culiță Sterp au susținut un concert

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit:„A fost gelos din cauza lui Andrei'/ EXCLUSIV

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor își dorește un copil cu iubita lui, Laura: „O să rămân cu el tot restul vieții”

Citește și: Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor: „Eu dormeam, și tu…”

Dialogul dintre Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni la Survivor

După unificarea echipelor, Albert Oprea de la Războinici a făcut pace cu Sebastian Chitoșcă și Zanni de la Faimoși. Cei trei au început deja să facă strategii în concurs, iar cel vizat ar fi Ștefan Ciuculescu.

Zanni: Ești la masă cu greii, nu te bucuri că ne-a întâlnit? Noi te-am iubit mereu. Eu mereu mi-am exprimat iubirea față de tine!

Albert Oprea: Dar și eu!

Sebastian Chitoșcă: Eu mereu am spus că ești băiat bun și că o să ne înțelegem. Când vedeai că nu poți sa mă bați ce simțeai?

Albert Oprea:  Mă durea îți jur, mă trezeam dimineața cu nervi și spuneam „mă, eu pe ăsta îl bat!'.

Sebastian Chitoșcă: M-ai evitat mult, nu mă alegeai.

Albert Oprea: Era vorba și de echipă, aveam și pasa aia proastă.

Zanni: În trei sunt obligați să joace strategic.

Sebastian Chitoșcă: Noi chiar nu aveam nevoie neapărat de un om bun în echipă. Puteam face față doar noi trei. Ștefan s-a temperat în ultimul timp și a arătat că poate fi om. Când o să fie nominalizat iar o să înnebunească.

Zanni: Eu sunt mai glumeț și au încercat să interpreteze că sunt răutăcios. Uneori îmi e frică să mai fac și glume. 

Albert Oprea: Au fost persoane la noi în echipă care credeau că pot scoate pe cine voiau. Asta credeau ele, dar cine sunt ele până la urmă. Nu ești nici sportiv, nici nimic.

Zanni: Noi am crezut că ești dubios, că toată lumea era împotriva ta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter