Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Roxana Ghiță de la Survivor a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor și, da, grație felului în care arată, a fost curtată de mai mulți concurenți. Jador și Andrei sunt doar doi dintre cei care i-au făcut avansuri tinerei sportive, dar ce nu știau ei este că, în România, pe Roxana o aștepta iubitul ei, Rareș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță s-a deschis și, într-un interviu exclusiv acordat Revistei VIVA! a povestit despre relația pe care o are cu Rareș, bărbatul de care, spune ea, s-a „îndrăgostit sincer'. Pentru cei doi lucrurile nu au fost mereu roz, pentru că au avut parte de suișuri și de cobărâșuri, uneori balanța înclinând mai mult în partea de minusuri.

Cu toate acestea, după experiența Survivor, tânăra și-a dat seama că ține foarte mult la partenerul ei și, după o perioadă în care au fost despărțiți au decis să își mai acorde o șansă. Unii ar spune că Roxana Ghiță și Rareș erau meniți să fie împreună, mai ales că au mulți prieteni comuni și au frecventat aceleași cercuri, încă de la vârste fragede. Totuși, haideți să vedem cum s-au cunoscut Roxana de la Survivor și Rareș.

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor: „Te-am luat după gât și…'

Citește și: Scandal între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza declarațiilor despre Culiță Sterp: „Mi se pare de joasă speță'

Citește și: Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță: „Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!”

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Rareș și Roxana Ghiță – el a făcut primul pas

Roxana de la Survivor a povestit că ea și Rareș s-au cunoscut acum aproximativ un an, dar bărbatul care i-a furat inima și prietena ei cea mai bună se cunosc de o viață! Viviana îi tot povestea Roxanei despre actualul ei iubit, dar prin intermediul platformei Instagram cei doi s-au cunoscut, s-au apropiat și formează cuplul unit de astăzi.

„Ne-am cunoscut vara trecută, dar culmea e că Rareș a fost în aceeași școală cu prietena mea cea mai bună și stau chiar în același bloc. Când erau în școala generală se înțelegeau foarte bine, iar eu am cunoscut-o pe Vivi la liceu, când ei nu mai erau la fel de apropiați. Mie îmi mai povestea Viviana de un fost coleg, Rareș, deci știam cumva de el din auzite.

Am avut un grup de prieteni comuni și în liceu, dar n-am mai avut mari tangențe unul cu celălalt, nici nu ne prea intersectam. Vara trecută mi-a dat el un mesaj pe Instagram și m-a scris șii de atunci am început să ne apropiem. Ne-a fost ușor, mai ales că am avut mulți prieteni comuni.', a declarat Roxana, pentru VIVA!.

Roxana Ghiță: „Mi se pare sexy chiar și modul în care gândește!'

Mai mult, Războinica de la Survivor a dezvăluit și care sunt caracteristicile pe care le apreciază cel mai mult la iubitul său. Cei doi sunt pe aceeași lungime de undă, iar Rareș și Roxana conviețuiesc în pace și armonie datorită intereselor și pasiunilor comune. Tânăra îl descrie pe Rareș ca fiind „la fel' ca ea.

„N-am mai întâlnit un băiat ca Rareș: mă înțelege pe toate planurile și comunicăm foarte ușor. Avem valori similare și ne raportăm la viață cam la fel. Îmi place de el că e la fel ca mine, printre altele și artist. Zic -și artist- pentru că el e, de fapt, programator.

Îmi place mult că îmbina latura intelectuală cu cea artistică, pentru că nici eu nu fac parte dintr-o singură „tabără'. Ori, grație acestui lucru, a reușit să se dezvolte foarte bine și pe plan emoțional, iar pentru mine acesta este un mare plus. Mi se pare sexy chiar și modul în care gândește', a mai precizat Roxana Ghiță.

Roxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei'/ EXCLUSIVRoxana Ghiță de la Survivor s-a împăcat cu Rareș, fostul ei iubit: „A fost gelos din cauza lui Andrei'/ EXCLUSIV

Roxana și Rareș s-au despărțit, dar și-au mai dat o șansă

Totuși, deși acum sunt echilibrați și se înțeleg extrem de bine, lucrurile între Roxana și Rareș au traversat o perioadă tulbure (așa cum chiar șatena a descris-o), înainte de plecarea ei la Survivor. Tinerii au decis să pună punct relației pentru a-și rezolva problemele pe care le avea fiecare, dar întoarsă din Republica Dominicană, Roxana a revenit la iubitul său. Astfel, cei doi s-au împăcat, iar susținerea pe care Rareș i-a oferit-o sportivei a determinat-o să ia această decizie.

Gesturile mici și romantice pe care Rareș le-a făcut pentru Roxana, imediat după eliminarea din concures, i-au arătat Războinicei o nouă latură a partenerului său.

„Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună. În iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună. El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic.

E o persoană la care țin foarte mult și simțeam nevoia să îl aud, să îi cer părerea. Când am ieșit din emisiune și mi-am primit telefonul, am văzut că îmi lăsase multe mesaje scrise și vocale și l-am sunat imediat. Eram încă în Republica Dominicană și am stat cu orele pe video toată săptămâna, până am ajuns acasă, în România.

Începusem să îl apreciez din ce în ce mai mult. Îmi amintesc că îmi cânta la pian pe video, iar eu eram așa de obosită după Survivor, încât adormeam. Acum suntem bine. Rareș e plasa mea de siguranță, ca să zic așa, deși mă pune și într-o poziție care îmi creează frică, pentru că sunt vulnerabilă, recunosc.', ne-a spus Roxana Ghiță, despre împăcarea cu Rareș.

Bărbații au curtat-o pe Roxana, la Survivor România

Dacă atunci când vine vorba despre Jador situațua e relaxată, la Andrei lucrurile au stat cu totul altfel. În exclusivitate, Roxana a recunoscut că iubitul ei a fost „puțin gelos' pe apropierile dintre ea și războinicul Andrei. Sportiva l-a introdus pe iubitul ei și în grupul Războinicilor eliminați de la Survivor și este fericită că se înțeleg foarte bine! Mai mult decât atât, Rareș și Jador au vorbit la telefon, iar tânărul înțelege glumele dintre solist și Roxana, așa că nu manifestă sentimente negative!

„În legătură cu Andrei, cred că a fost puțin gelos, mai ales că eram în emisiune și nu puteam să vorbim. Totuși, știu că își dorea să fiu fericită cu orice preț și dacă la momentul respectiv m-ar fi înveselit o relație (de orice fel) cu Andrei, s-ar fi bucurat și Rareș pentru mine.

Când vine vorba de Jador are foarte mare încredere. E conștient (n.r.- Rareș) că nu aș face nimic și și-a dat seama deja că între noi doi sunt multe glume. Chiar au vorbit și ei la telefon, a fost super amuzant. I-a cunoscut și pe Războinici și se înlege foaarte bine cu ei.'

Roxana și Rareș locuiesc împreună

Roxana Ghiță este o mare iubitoare de animale și iată că aici are încă un punct comun cu iubitul său! Dat fiind faptul că amândoi iubesc necuvântătoarele, el și-a dorit o pisică, ea un câine și… da, ați ghicit! Cei doi au făcut un compromis și acum sunt „părinți' și de pisică, și de câine. Mai în glumă, mai în serios, Roxana ne-a mărturisit că la ritmul în care adoptă animale, rămâne de văzut dacă și cu ce își vor mări mica familie anul viitor.

Am adoptat vara trecută o pisică, iar acum eu mi-am dorit câine. Deci locuim toți patru- noi doi și două animale. Mă gândesc, în ritmul ăsta cu ce animal nou o să conviețuim vara viitoare (râde). Sincer vă spun că Rareș e o persoană minunată, de care eu m-am îndrăgostit în adevăratul sens al cuvântului. Vouă, fetelor, vă spun atât: noi toate avem nevoie de un băiat ca Rareș în viața noastră!', a adăugat Roxana Ghiță, în încheiere.

Sursa FOTO: Arhiva personală.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter