Maria Dragomiroiu, totul despre ritualul ei de spălare a părului: „Îl spăl ca pe rufe”

Publicat pe

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Vedeta nu este apreciată doar pentru vocea ei minunată, dar și pentru naturalețea de care dă dovadă. În plus, toată lumea știe că ea are un păr extraordinar. Maria Dragomiroiu a dezvăluit, recent, care este ritualui ei de spălare a podoabei capilare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu arată foarte bine la cei 65 de ani ai ei. Vedeta este una dintre cele mai admirate interprete de muzică populară de la noi. În plus, pe lângă talentul incontestabil, aceasta este recunoscută și pentru părul ei superb, foarte lung și sănătoas. Toată lumea s-a întrebat cum reușește Maria Dragomiroiu să întrețină o asemenea podoabă capilară. Recent, cântăreața de muzică populară s-a decis să le dezvăluie fanilor ei ce ritual are atunci când își spală părul.

Maria Dragomiroiu, totul despre ritualul ei de spălare a părului: „Îl spăl ca pe rufe'Maria Dragomiroiu, totul despre ritualul ei de spălare a părului: „Îl spăl ca pe rufe'

Maria Dragomiroiu s-a filmat în baie în timp ce se spăla la lighean. Apoi, vedeta a urcat clipul respectiv pe YouTube, spre încăntarea urmăritorilor ei. În plus, cântăreața a venit cu videoul în premieră, la emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV.

Citește și: Andreea Mantea a fost înlocuită la emisiunea Se Strigă Darul, de la Kanal D.Cine e noua prezentatoare

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei:„Am luat o decizie…'

Citește și: Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, declarații de la Pitti Uomo:„Lumea își dorește să revină la viață'

Maria Dragomiroiu: „Ca să-l uscăm facem morișca'

Maria Dragomiroiu le-a explicat internauților ce pași respectă în momentul în care își spală părul. Ei bine, interpreta de muzică populară are și o metodă inedită de a-și usca podoaba capilară. Este vorba despre medoda „morișca'. În plus, vedeta le-a mai spus fanilor ei că ea schimba mereu șamponul.

 „Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu', a explicat Maria Dragomiroiu, în clipul de pe Youtube.

Maria Dragomiroiu: „Mă vopsesc singură, în 5 minute'

De asemenea, Maria Dragomiroiu a declarat că va realiza și un clip în care va explica mai pe larg modul în care își usucă părul după spălare. În plus, cântăreața de muzică populară le va arăta urmăritorilor ei și cum reușește să se vopsească în doar în cinci minute. Vedeta a mai dezvăluit că, ultima dată când a avut părul scurt, a fost în perioada în care era copil, mai exact în clasa a V-a.

Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt', a declarat Maria Dragomiroiu la Pro TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter