De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei: „Am luat o decizie...”

Publicat pe

După un divorț care a avut loc acum câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Deși vedeta spusese că nu mai este cale de întoarcere, cei doi nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. Oana Roman a explicat de ce s-a împăcat cu Marius Elisei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă iubirii și s-au împăcat. Mulți s-au întrebat care este, de fapt, motivul care a stat la baza împăcării dintre cei doi. Oana Roman a explicat de ce au luat această decizie.

De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei: „Am luat o decizie...'De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei: „Am luat o decizie...'

De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani, apoi s-a ajuns la divorț. Ei bine, cei doi nu au putut să stea prea mult departe unul de celălalt, astfel, la doar câteva luni de la separare s-a ajuns la împăcare.

În urmă cu ceva timp, în timp ce Marius Elisei mărturisea că încă mai are sentimente pentru Oana Roman, vedeta nu credea că mai există cale de împăcare.

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Citește și: Ce cadou a primit Oana Roman de la Marius Elisei:

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public:

Citește și: Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar, la Antena Stars.

Acum, la scurt timp după ce au făcut publică frumoasa veste, Oana Roman a explicat fanilor de pe Instagram de ce au luat decizia de a se împăca.

Oana Roman: „Am luat o decizie asumată'

Oana Roman a transmis că nu și-a dorit să discute decizia nici măcar cu familia. Chiar și prietenii apropiați au aflat din postările lor.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați'.

„Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă', a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta a explicat că decizia lor este una asumată. Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat pentru binele familiei.

Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase', a mai adăugat Oana Roman.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman

Chiar la scurt timp după ce s-au împăcat, Oana Roman și fiica ei, Isabela, au plecat într-o vacanță, pe Coasta de Azur. Marius Elisei a rămas în România deoarece planurile au fost făcute înainte de marea împăcare.

„Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar’, a spus Oana Roman atunci.

Rămas singur în România, Marius Elisei le simțea lipsa celor mai importante persoane din viața lui. Acesta publicase pe rețelele sociale o fotografie cu Oana Roman și fiica lor din vacanță. Alături de fotografia superbă, Marius Elisei scrisese câteva cuvinte foarte emoționante, numindu-le pe cele două zeiță și prințesă.

Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt…. Am putere să urc încă doi munți…. Vă iubesc’, a scris Marius Elisei.

În plus, acesta a mai publicat o poză cu Oana pe InstaStory, alături de care a scris: „Atunci când puterea ta crește prin ochii persoanei care te iubește‘.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter