Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, declarații de la Pitti Uomo: "Lumea își dorește să revină la viață"

Publicat pe

Adina Buzatu s-a întors recent de la Pitti Uomo, primul târg internațional de modă organizat după perioada lungă a pandemiei. De două ori pe an, la Pitti Uomo, în Florența, sunt dictate tendințele în moda masculină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Primele semne de revenire la normalitate își fac simțită prezența. Inclusiv în ceea ce privește moda masculină. Adina Buzatu a observat primele semne timide de revenire la normalitate a modei masculine și, bucuroasă, dezvăluie în premieră ce se va purta, vara viitoare.

Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, declarații de la Pitti Uomo: "Lumea își dorește să revină la viață"Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, declarații de la Pitti Uomo: "Lumea își dorește să revină la viață"

Adina Buzatu: „Sezonul viitor va fi foarte, foarte, vesel!'

Adina Buzatu a spus ce se va purta vara viitoare și în principal este va fi vorba despre culori vii, precum galben, oranj sau magenta.

„Se vor purta culori vii: oranj, galben, verde fistic, magenta, uni sau integrate în imprimeuri spectaculoase. Sezonul viitor va fi foarte, foarte, vesel! Lumea își dorește să revină la viață, la bucuria normalității.

Ca de obicei, hainele de vară vor fi din țesături naturale: in, mătase naturală, cânepă, bumbac. Este un accent fără precedent pe sustenabilitate și produse provenite din materiale reciclate.

Cuvântul de ordine, la Pitti, a fost sustenabilitate, să avem grijă de mediul înconjurător și produsele noi să fie cu amprentă de carbon cât mai mică.

Apropo de croiuri, se poartă în continuare varianta slim, dar nu mulat sau skinny, dar și varianta largă, supradimensionată. Se poartă hainele lejere, iar pantalonii sunt fie cei slim, fie cei cu talie înaltă și cu pense. Largi, ampli, drepți și se pune accent pe confort, remarc chiar o relaxare a ținutelor office  clasice', dezvăluie Adina Buzatu.

Citește și: Cum și-a petrecut Adina Buzatu ziua de naștere în plină pandemie de coronavirus.Vedeta a învățat să gătească la 43 de ani

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:„Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei:„Am luat o decizie…'

Adina Buzatu: „Ne revenim'

Afectată serios de pandemie, industria modei dă semne timide de revenire, în ciuda restricțiilor încă existente. Celebrele petreceri care aveau loc, în trecut, în fiecare seară a târgului Pitti Uomo, nu au mai fost de data aceasta organizate.

„Întregul domeniu al modei a fost afectat serios deoarece clienții încă nu merg la birou, nu au întâlniri și nici nevoie de ținute și haine noi.

Cu toate acestea, târgul s-a ținut, iar aceasta este o veste bună. Ne revenim! Pentru mine a fost o bucurie enormă să mă reîntâlnesc cu partenerii de afaceri externi, cu prietenii vechi și să retrăim momentele cu care suntem obișnuiți.

Sigur că ne-au lipsit cei care nu au reușit să ajungă, fie că proveneau din țări încă puternic afectate de pandemie, fie că afacerile lor au avut de suferit și se lupta pentru redresare, nereușind să facă o astfel de investiție în momentul acesta. Este știut faptul că, participarea ca expozant la târgurile de asemenea aventura este extrem de costisitoare și ajunge la multe zeci de mii de euro.

Cu toate acestea, cei care au participat povestesc că sumele contractate pentru sezonul de vara viitor acoperă costurile, au câștigat clienți noi și chiar piețe pe care nu erau prezenți în trecut. De data aceasta, s-au organizat împreună 2 târguri Pitti Uomo (moda masculin) și Pitti Bimbo ( moda pentru copii) și, totuși, doar 30% din numărul obișnuit de standuri a fost acoperit.

Adina Buzatu: „Pentru mine, Pitti de vară a fost un succes'

Pentru mine, Pitti de vară a fost un succes. Am luat trei branduri noi în exclusivitate pentru România, ale căror colecții vor fi disponibile în țară în sezonul Primăvara/Vara 2022. Abia aștept reacțiile clienților  vis-a-vis de această exclusivitate pe care dorim să o introducem pe piața românească.

Raportat la anii precedenți, pentru cei obișnuiți cu exuberanța și varietatea de altădată, târgul Pitti de anul acesta a părut poate limitat. În realitate, trebuie văzut aun uriaș pas spre revenire.

Seara, la celebrul Caffe Gilli, locul unde se strânge lumea modei la Florența, nu era aglomerația obișnuită, în schimb, întâlnirile au fost plăcute, revederile emoționante și discuțiile extrem de interesante. Mi-a lipsit mult această normalitate”, a mai povestit Adina Buzatu.

Sursa foto: The Storyalist

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter