Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre Zanni: „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat”

Publicat pe

Se știe faptul că Alex Velea și Antonia sunt cei mai mari susținători ai lui Zanni. Artistul a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre viața Faimosului. Viața lui Zanni nu a fost una ușoară, crescând în orfelinate. Alex Velea e convins că părinții îl văd acum pe Zanni și că au remușcări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea a fost primul susținător al lui Zanni atunci când tânărul a intrat în competiția Survivor. Artistul a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre viața Faimosului, la Ștafeta Mixtă.

Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre Zanni: „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat'Alex Velea, dezvăluiri emoționante despre Zanni: „Cred că părinții lui îl văd și le pare rău că l-au lăsat'

În cadrul competiției, Zanni nu a vorbit foarte mult despre viața sa personală. Faimosul nu și-a dorit să atraga atenția publicului cu ajutorul poveștii sale triste de viață.

Alex Velea: „Zanni nu are un acoperiș deasupra capului'

Alex Velea îl apreciază foarte mult pe Zanni pentru puterea pe care o are în cadrul competiției Survivor. Artistul a spus că Faimosul nu are un acoperiș deasupra capului și că a trăit experiențe de care niciun copil nu ar trebui să aibă parte.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de individualele de la Survivor

Citește și: Zanni, singurul concurent de la Survivor care are voie să se tundă:

Citește și: Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor!

Citește și: Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei:

Sincer, eu nu știu dacă aș fi în stare să fac față stresului de acolo. Eu sufăr de dorul nevestei, al familiei. De asta Zanni a fost un candidat perfect, noi suntem familia lui, nu are mamă, nu are tată, nu are un acoperiș deasupra capului. El și-a scutit banii de chirie când a plecat. (…) Îl iubesc pe copilul ăsta, îl știu de vreo doi ani, știu cât de greu a trăit și prin câte a trecut, lucruri pe care copiii nu ar trebui să le trăiască sau să le vadă'.

Alex Velea a continuat seria dezvăluirilor spunând că în momentul în care a văzut tatuajele lui Zanni nu a avut o părere foarte bună despre el, însă timpul i-a demonstrat că s-a înșelat.

Au fost sărbători pe care nu le-a trecut, zile de naștere pe care nu le-a sărbătorit, dar nu vreau să îl fac o victimă. Țin la el pentru că e un om talentat, e un om integru. El mi-a dat mesaj și mi-a spus „Dă-mi putere ca să dau putere' și când l-am văzut cu tatuajele alea pe față am crezut că este un prăjit, dar este un copil foarte cuminte'.

„Zanni este câștigător pentru noi'

Zanni este adevăratul survivor pentru Alex Velea, indiferent de care va fi rezultatul din marea finală.

Abia aștept să vină acasă, să îl luăm în brațe. Orice s-ar întâmpla, el este câștigător pentru noi. Dar el merită cu adevărat să fie Survivor. A luat puncte, a făcut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci când a trebuit. (…) Cred că ar fi marea dezamăgire a României, dacă Zanni nu va câștiga. A făcut tot ce era de făcut, a arătat tot ce era de arătat', a mai spus Alex Velea.

Alex Velea și-a transmis gândurile în cel mai sincer mod și a spus că părinților ar trebui să le pară rău dacă îl văd acum la televizor.

Eu nu cred că aș fi rezistat. Dacă părinții lui îl văd, cred că le pare rău că l-au lăsat în urmă, văzând un astfel de copil. Sper să fim familia pe care și-a dorit-o, să îl influențăm pozitiv. (…) Cred că în primele săptămâni va sta la noi acasă să își intre în normalitate'.

Alex Velea, despre Zanni: „A făcut foamea de când era mic'

Zanni nu a dus lupta cu dorul de casă în timpul competiției. Faimosul nu are o familie căreia să îi simtă lipsa. Singura sa „familie' este formată din Alex Velea și Antonia.

Artistul a mărturisit că era convins că Zanni va ajunge în finală deoarece a trăit în condiții grele de-a lungul vieții și a simțit ce înseamnă cu adevărat foamea.

Principalele impedimente pentru mine ar fi dorul de familie, dar la el sunt puține persoane de care să îi fie dor, și foamea, dar Zanni era obișnuit, a făcut foamea de când era mic, prin cămine, prin orfelinate, era obișnuit cu genul ăsta de trai și eram sigur că o să reziste până la final'.

Iar dacă Zanni va câștiga marele premiu Survivor, își va cumpăra o casă: „Eu cred că vectorul care îl conduce și dorința de a câștiga este aceea de a avea o casă pentru că a trăit fără un acoperiș deasupra capului si cu banii strânși acolo ar putea să își ia o casă. Nu vreau să îl victimizez, dar e purul adevăr'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter