Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor! Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Publicat pe

Elena Marin s-a numărat printre cele mai puternice concurente de la Survivor. A rezistat mai bine de jumătate de an în competiție, fiind eliminată în etapa semifinalelor. Dintre concurenții din acest sezon era binecunoscut faptul că Elena fusese apropiată de Costi Ioniță. Au avut mai multe colaborări împreună, au fost văzuți împreună și chiar își transmiteau mesaje pe rețelele de socializare. La Survivor, însă, a fost sesizată o distanțare între cei doi. Ce s-a întâmplat între cei doi Faimoși.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a părăsit Survivor înainte de marea finală! După mai bine de șase luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Faimoasa s-a clasat pe ultimul loc în preferințele publicului, dintre Războinica Maria și Zanni și a fost nevoită să părăsească show-ul.

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor! Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitatCe s-a întâmplat între Elena Marin și Costi Ioniță, înainte de Survivor! Erau de nedespărțit, dar în competiție s-au evitat

Elena Marin și Costi Ioniță au colaborat în plan profesional

Pe parcursul competiției, Elena s-a atașat cel mai mult de Andreea Antonescu, fiind prietene și în afara competiției, dar și de Cătălin Moroșanu. Totuși, mulți au rămas surprinși că nu au observat o apropiere și de Costi Ioniță. În urmă cu câțiva ani, cei doi erau de nedespărțit, la acel moment existând chiar speculații că relația lor ar fi putut depăși granițele unei simple prietenii.

Elena și Costi au colaborat în cadrul mai multor proiecte, inclusiv în străinătate, la un clip cu Shaggy. Își trimiteau adesea mesaje pe rețelele de socializare și au fost văzuți de mai multe ori împreună în oraș.

Citește și: Ce nu s-a văzut la televizor, la Survivor.Costi Ioniță a povestit cum și ce a mâncat în junglă

Citește și: Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei:„187 de zile în care…'

Citește și: Silviu Prigoană va fi bunic:„Soția lui Honorius este însărcinată'

Elena Marin a negat că ar fi avut o legătură amoroasă cu artistul

La un moment dat, Elena Marin a fost întrebată de o fană dacă are o relație amoroasă cu artistul: 'Ce cupluri frumoase!!! Elena, îți stă bine alături de Costi, trebuie să știm ceva? Avem un nou cuplu în showbiz?', a fost întrebată Faimoasa.

La acel moment, Elena Marin nu avea un iubit oficial și nici Costi Ioniță nu era implicat în vreo relație. Vedeta a clarificat atunci că sunt doar prieteni, care au colaborat în plan profesional, potrivit wowbiz.ro.

'Nu!!! Se știe că am colaborat împreună la 2 proiecte frumoase și vom colabora și la alte proiecte de succes. Pe lângă faptul că suntem colegi și foarte buni prieteni și doar atât! Costi e un om bun, dar noi avem o relație strict profesională și o relație de prietenie creată în timp', a spus Elena la vremea respectivă.

Elena Marin și Costi Ioniță s-au evitat la Survivor

Nu se știe ce s-a întâmplat între timp, căci la Survivor nu doar că nu s-au comportat ca doi prieteni, ci chiar s-au evitat. Camerele de filmat nu au susprins prea multe discuții între ei, cel puțin nu mai mult decât strictul necesar. De asemenea, nici pe traseu nu s-au susținut reciproc. Totuși, atunci când a venit vorba despre nominalizări, Elena a evitat să scrie numele lui Costi.

Un alt detaliu care ar indica răcirea relației dintre cei doi ar fi că Elena și Costi nu și-au mai trimis mesaje pe rețelele de socializare și nici n-au mai postat imagini împreună.  

Sursa foto: Wowbiz, Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă