Silviu Prigoană va fi bunic: „Soția lui Honorius este însărcinată”

Publicat pe

Vești bune în familia lui Silviu Prigoană! Omul de afaceri nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că soția lui Honorius este însărcinată și urmează să devină bunic. Silviu Prigoană a dat vestea cea mare în direct, la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană urmează să devină bunic! Soția fiului său, Corina Bode, este însărcinată. Plin de mândrie, omul de afaceri a făcut fericitul anunț în direct, la Teo Show!

Silviu Prigoană va fi bunic: „Soția lui Honorius este însărcinată'Silviu Prigoană va fi bunic: „Soția lui Honorius este însărcinată'

Honorius e bine. Am înțeles că soția lui este însărcinată. Voi fi bunic. O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie', a spus Silviu Prigoană la Kanal D.

Cum s-au cunoscut Honorius și Corina Bode

Honorius și Corina Bode s-au cunoscut în urmă cu opt ani, în Statele Unite ale Americii. Soția fiului lui Silviu Prigoană locuiește în America încă de când avea 11 ani.

Citește și: Cum arată soția lui Honorius Prigoană.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană:

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii.

Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor:

Și Honorius a studiat în SUA. Fiul omului de afaceri deține un apartament de lux în Chicago. Cei doi s-au mutat înapoi în România, unde se ocupă de mai multe afaceri ale familiilor lor.

Corina a studiat Jurnalismul și Relațiile Internaționale. Soția lui Honorius a condus pentru un timp postul de televiziune Etno, după plecarea Adrianei Bahmuțeanu de la conducere.

Când l-a cunoscut pe Honorius, Corina nu avea nici o idee despre cine sunt părinții lui și nici cât de bogată este familia din care vine.

Honorius și Corina Bode au fost cununați de Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Honorius și Corina Bode s-au cununat religios în anul 2016. Nașii au fost nimeni alții decât Elena Udrea și Adrian Alexandrov.

La acea vreme, soția fiului lui Prigoană a avut o apariție de senzație. Corina Bode a purtat la nunta lor o rochie care a costat cât o garsonieră.

Acum, Honorius și Corina Bode se pregătesc să devină pentru prima dată părinți.

Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter