Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor: „N-am fost deloc în România”

Publicat pe

Mulți s-au întrebat cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor 2021, iar acum s-a aflat și răspunsul. După ce a prezentat mai multe emisiuni, decizia de a prezenta competiția din Dominicană a fost total neașteptată. Daniel nici nu a fost la interviu în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Primul sezon al competiției de la Kanal D l-a avut ca prezentator pe Dan Cruceru, apoi, în următorul sezon, Daniel Pavel și-a făcut apariția. Acesta a povestit cum a ajuns să modereze Survivor 2021.

Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor: „N-am fost deloc în România'Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor: „N-am fost deloc în România'

Daniel Pavel a lucrat, în trecut, ca ofițer la marina comercială ceea ce a reprezentat un plus pentru alegerea lui ca prezentator la Survivor 2021. Moderatorul a vorbit în detaliu despre cum a decurs castingul pentru acest post, într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor 2021

Daniel Pavel a povestit pe larg despre cum a ajuns să fie prezentator la Survivor 2021. Moderatorul a spus că totul s-a întâmplat „la timpul şi la momentul potrivit' și că și-a dorit foarte mult să obțină acest post. De asemenea, a mai declarat că nu a venit la interviu în România din cauza pandemiei.

Procesul de căutare a prezentatorului era în plină desfăşurare, iar eu îmi încheiam contractul în Austria la finalul anului. A fost la timpul şi la momentul potrivit. Iniţial a fost un dialog telefonic, iar apoi am trimis un casting online. N-am fost deloc în România, din cauza pandemiei. Am fost ales, iar restul e istorie. Nu m-am gândit mult. Din secunda în care am trimis castingul au fost câteva zile, o perioadă de incubaţie, în care mi-am dorit foarte, foarte mult', a spus Daniel Pavel.

Citește și: Cum arată fiul prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor.

Citește și: De ce s-a mutat Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, în Austria:

Citește și: Cine este Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au Talent

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu:

Prezentatorul a spus că în momentul în care a aflat că el va fi noul moderator Survivor 2021 a simțit că i s-au tăiat picioarele și că abia atunci a înțeles consecințele.

În momentul în care a venit răspunsul mi s-au tăiat picioarele. Atunci am înţeles consecinţele, dar am înţeles şi că mi le doresc'.

Daniel Pavel a vorbit și despre următorul sezon al competiției de la Kanal D. După ce a captat atenția publicului, cu toții se întreabă dacă va continua să prezinte Survivor. Moderatorul a menționat când va urmă ca fanii să primească un răspuns la această întrebare și a explicat ce își dorește să facă odată ajuns acasă.

Focusul acum este pentru marea finală, toate energiile converg către marea finală. Urmează să merg acasă şi să îmi cunosc restul colegilor de la Kanal D, pe o parte am avut ocazia să îi cunosc. Vreau să ne aşezăm la o masă, să facem o decompresie a energiei uriaşe care s-a strâns şi vedem. Răspunsul o să vină, probabil, în vară, a menționat prezentatorul', a spus Daniel Pavel.

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor 2021

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în radio și TV, după ce, în urmă cu mai mulți ani, a lucrat ca ofițer în marina comercială.

Daniel a fost prezentatorul Business On Air, de la Radio France International, și a prezentat o emisiune săptămânală la Antena 3. De asemenea, acesta a fost redactor șef la Penny FM. Prezentatorul TV a locuit ceva vreme în Viena, alături de iubita sa Marina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter