Elena Marin, eliminată de la Survivor: „Încerc să nu mă critic”

Publicat pe

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România, după încheierea primei semifinale a competiției. Elena Marin a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat că ea este cea care trebuie să părăsească Survivor. De asemenea, aceasta a dezvăluit ce a însemnat experiența din Republica Dominicană pentru ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aseară, 8 iulie, a avut loc prima semifinală de la Survivor România. Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-au calificat în etapa următoare, iar în cursa pentru votul publicului au intrat Zanni, Maria Chițu și Elena Marin. Elena și Maria s-au ținut de mână până la aflarea deznodământului, însă în momentul în care Daniel Pavel a anunțat că cea eliminată de la Survivor este Elena, coregrafa a izbucnit în lacrimi.

Elena Marin, eliminată de la Survivor: „Încerc să nu mă critic'Elena Marin, eliminată de la Survivor: „Încerc să nu mă critic'

Elena Marin se află în competiția difuzată de Kanal D încă de la început, însă aventura a luat sfârșit pentru ea. Când a venit timpul să își ia rămas-bun de la colegii ei, primul către care s-a îndreptat a fost Zanni. Cu toții știm că cei doi faimoși au avut numeroase conflicte la Survivor România.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, cuvinte dure la adresa Elenei Marin:„Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de finala Survivor

Citește și: Sebastian Chitoșcă, adevărul despre scandalurile cu Maria și Elena, la Survivor:„Au ales calea asta a dramei'

Citește și: Care este marele premiu la Survivor România 2021

Elena Marin, eliminată de la Survivor

Elena Marin nu l-a îmbrățișat pe Zanni, însă nu a vrut să plece din competiție fără a-și lua rămas-bun și de la el, în ciuda confliectelor pe care le-au avut. Faimoasa i-a strâns mâna lui Zanni și i-a spus: „Ai grijă de tine'. După care, Elena a mers și a strâns-o în brațe pe Maria Chițu, de care s-a apropiat foarte mult în ultima perioadă.

Faptul că a fost elimininată din competiție cu puțin timp înainte de finală, a întristat-o până la lacrimi pe Elena. Cu toate că și-ar fi dorit să meargă mai departe, Faimoasa este mândră de ea însăși și spune că nu va uita niciodată experiența Survivor. Aceasta a mai spus că a învățat foarte multe în aceste ultime luni și că s-a redescoperit.

Elena, la Survivor: „Îmi doream să pot mai mult'

Cu toate acestea, Elena Marin spune că încearcă să nu se critice pentru eliminarea ei, chiar dacă își dorea să poată face mai mult. De asemenea, aceasta a mulțumit tuturor celor care au susținut-o de-a lungul competiției.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată', a spus Elena Marin, la Survivor.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter