Sebastian Chitoșcă, cuvinte dure la adresa Elenei Marin: „Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit”

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă este unul dintre concurenții care nu a reușit să ajungă până în marea finală Survivor România 2021. Fostul concurent a vorbit despre ce înseamnă această competiție, dar și despre colegii săi, în special despre Elena Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși a fost eliminat în urma votului publicului, Sebastian Chitoșcă își aduce aminte cu plăcere de toate momentele petrecute în cadrul competiției Survivor.

Sebastian Chitoșcă, cuvinte dure la adresa Elenei Marin: „Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit'Sebastian Chitoșcă, cuvinte dure la adresa Elenei Marin: „Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit'

Sebastian Chitoșcă a vorbit pe larg despre doi dintre colegii săi, Albert Oprea, ultimul eliminat înainte de marea finală, și Elena Marin, cea pentru care fostul concurent a avut mai multe critici acide.

Sebastian Chitoșcă, despre Albert Oprea: „Avea multe de arătat'

Sebastian Chitoșcă a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Albert Oprea în timpul competiției, la Ștafeta Mixtă. Cei doi duceau o luptă crâncenă atunci când erau pe traseu, însă, după ce terminau probele, Sebastian și Albert erau foarte buni prieteni.

„Când am intrat în competiție, măsuram fiecare om. Mă uitam pe banca lor. Se demoralizau unul pe altul. Îl băteam pe Albert pe traseu de fiecare dată, se ducea pe bancă și stătea ca un milog'.

Când am văzut că îl afectează asta, am luat-o ca pe o strategie.  După meci mergeam la el și îi spuneam să fie puternic, să nu se demoralizeze, nu pierzi viața acolo, Îl demoralizam în timpul jocului, dar în afara lui eram foarte buni prieteni', a povestit Sebastian.

Fostul concurent l-a îndrăgit pe Albert Oprea despre care a spus că este un om care are multe de arătat, dar că nu a fost acceptat și a preferat să fie mai tăcut.

Citește și: Ce mesaj a primit Sebastian Chitoșcă de la Cucu, după eliminarea de la Survivor:

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă, „fratele' lui Zanni de la Survivor

Citește și: Drama neștiută a Luminiței Gheorghiu.

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:

Așa e felul lui de a fi, când se vede în situații din care nu știe cum să iasă, preferă să tacă. E normal când un grup de 7-8 oameni nu te acceptă, să nu te adaptezi'. 

„Vă zic doar atât, e un om care avea multe de arătat, dar de multe ori prefera să tacă, pentru că vedea și la noi ce se întâmplă cu Elena', a mai spus Sebastian.

Sebastian Chitoșcă: „La final m-a înjurat'

Sebastian Chitoșcă i-a spus că tăcerea lui ar putea fi o strategie bună pentru că publicul ar putea empatiza cu el, iar Albert Oprea a recunoscut că lumea de acasă l-ar fi văzut ca pe o victimă.

Dacă vorbești, s-ar putea să fi interpretat greșit, el lucrul ăsta l-a interpretat strategic. I-am spus să le mulțumească celor care l-au atacat, pentru că la un moment dat lumea empatiza cu el și l-au ținut în competiție'.

Chiar el a recunoscut că există posibilitatea ca lumea de acasă să îl fi văzut ca fiind o victimă. Țin minte că am avut un traseu în care Albert m-a bătut, iar la final m-a înjurat, s-a exteriorizat, a băgat o înjurătură. După, el și-a cerut scuze'.

Sebastian Chitoșcă: „Erau conflicte între toată lumea'

În discuție au fost aduse și conflictele cu Elena Marin. Sebastian Chitoșcă a povestit că Faimoasa nu era supărată pe el. Cel mai mult s-a certat cu Zanni, concurent cu care nu a fost mereu pe aceeași lungime de undă.

Dacă Elena nu accepta, nu puteam să insist. Elena nu a fost supărată pe mine în competiție, vă zic eu. Ea ce a avut, a avut cu Zanni, iar eu fiind prietenul lui Zanni, în momentul în care lumea râdea la o glumă, toată lumea îl vedea pe Sebastian'. 

Acolo erau conflicte între toată lumea. Eu știți cu cine m-am certat cel mai mult din competiție? Cu Zanni. Nu ne certam pe chestii personale, ci pe chestii de echipă. Nu eram întotdeauna pe aceeași lungime de undă', a spus Sebastian.

Ultima ceartă dintre Sebastian și Elena a fost în luna februarie. Fostul concurent a spus că Faimoasa chiar îl plăcea la un moment dat.

Eu m-am certat cu Elena în februarie, de atunci nu am mai avut discuții cu ea. Chiar îi plăcea de mine la un moment dat. Ultima noastră ceartă a fost când Raluca aducea mai multe puncte, iar ea stătea supărată pe bancă, Zanni parcă i-a zis. A spus exact același lucru: «Tu minți, eu nu am făcut asta. Oamenii de acasă văd»'.

Sebastian, despre Elena: „Un om care minte'

Sebastian Chitoșcă nu vede în Elena Marin o persoană rea, ci o persoană care ar face orice ca să câștige competiția.

Mai mult, fostul concurent a explicat că Zanni a încercat mereu să se apropie de Elena, însă ea era cea care stătea singură.

Elena nu este un om rău la suflet, dar ar face orice pentru a câștiga această competiție. Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit. Nu a spus niciodată că a greșit'.

Elena acum este alt om, pentru că nu mai are nevoie de echipă. Zanni întotdeauna a încercat să se apropie de Elena, noi încercam să ne apropiem de ea, ea stătea singură, noi ne rugam de ea să se joace cu noi', a spus Sebastian. 

Fostul concurent a explicat cum pornesc conflictele în cadrul competiției. Sebastian Chitoșcă a spus că niciodată nu a încetat să țină la Zanni și că el a fost cel care îl întreba dacă este bine.

Maria are 20 de ani și se mai scapă. Le-a zis băieților că Elena i-a zis că a urmărit foarte mult competiția sezonul trecut și că a văzut ce a făcut Elena (n.r- Elena i Ionescu) pentru a câștiga. Niciodată nu m-am separat de Zanni, dar eu am avut un conflict cu Culiță'.

Acolo pornesc conflicte din nimic. Am zis că poate eu am greșit, dar să ajungem să ne jignim ca la ușa cortului… Sufeream foarte mult în interiorul meu, iar Zanni se trezea dimineața, eu stăteam singur. Venea, mă mângâia pe cap și mă întreba dacă sunt bine. Apoi m-a chemat pe plajă să vorbim și mi-a zis: „Hai să vorbim că nu mai pot să te văd așa', a mai spus Sebastian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter