Care este marele premiu la Survivor România 2021

Publicat pe

Care este marele premiu la Survivor, probabil este întrebarea care macină mulți telespectatori. Cinci concurenți mai sunt acum în cărți pentru marele premiu, care se va oferi în lei. Competiția de la Kanal D se apropie de final și curând vom afla și numele câștigătorului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marele premiu de la Survivor România și trofeul urmează să intre curând în posesia câștigătorului. Trei Războinici și doi Faimoși mai sunt la acest moment în concurs, înainte de marea finală, care se va disputa pe 10 iulie.

Care este marele premiu la Survivor România 2021Care este marele premiu la Survivor România 2021

Care este marele premiu la Survivor

Care este marele premiu la Survivor? După un sezon încărcat de tensiuni, accidentări, certuri, suspans, mister, competiția Survivor se apropie de final. Pe data de 10 iulie se va desemna marele câștigător, care va intra în posesia trofeului, dar și a marelui premiu.

Marele premiu la Survivor România este 250.000 de lei, adică 50.000 de euro.

Concurenții au stat în condiții incredibil de grele în jungla din Republica Dominicană. Au îndurat foamea, au simțit acut lipsa celor dragi, s-au confruntat cu accidentări și probleme de sănătate. Acum, mai sunt cinci supraviețuitori în competiție.

Citește și: Finala Survivor 2021.Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura totul

Citește și: Elena Marin s-a accidentat la Survivor:”Mă doare piciorul!”

Citește și: Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea:„Dacă mai dă ochii cu mine îl bag în cărucior'

Citește și: Cuplu la Survivor.Andrei Ciobanu se iubește cu Războinica Marilena

Concurenții care se află în cărți pentru a câștiga marele premiu la Survivor

La momentul actual în competiție mai sunt cinci concurenți la Survivor, cu șanse egale de a ajunge în marea finală. Mai sunt doi Faimoși – Elena Marin și Zanni și trei Războinici – Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Cei cinci concurenți luptă individual pentru a-și asigura un loc în finală. Votul publicului, însă, va avea un cuvânt greu de spus. Telespectatorii decid cine pleacă și cine rămâne în continuare în competiție. Rămâne de văzut cine va reuși să se impună pe data de 10 iulie.

Daniel Pavel: „Urmează zile de foc la Survivor'

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat deja că se vor anunța zile grele la Survivor. Lupta pentru marele premiu devine mai intensă ca niciodată și fiecare va lupta chiar și cu ultimele puteri rămase.

„Urmează zile de foc la „Survivor România”!  Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele.

Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul „Survivor România!', a transmis Daniel Pavel.

Mai sunt doar trei zile până la marea finală, când câștigătorul va lua nu doar trofeul, ci și marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Foștii concurenți vor participa la finala Survivor

Prezentatorul emisiunii le-a dat o veste mare atât actualilor concurenți, cât și publicului. Toți foștii concurenți se vor întoarce în Republica Dominicană pentru a participa la finala Survivor.

De asemenea, Dan Pavel a mai anunțat că două dintre consiliile se săptămâna viitoare vor fi difuzate live.

‘Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele.

De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România. La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021 , a transmis prezentatorul Daniel Pavel.

Albert Oprea, eliminat înainte de finala Survivor

Albert Oprea este ultimul concurent eliminat de la Survivor. El nu a mai avut posibilitatea de câștiga marele premiu la Survivor. A ieșit pe ultimul loc în topul preferințelor publicului, dintre nominalizații Elena și Marius.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut.

Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei, a transmis Albert Oprea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter