Când se termină Survivor România 2021. Cum se va desfășura finala

Publicat pe

Când se termină Survivor România 2021. Emisiunea Survivor a început imediat după Anul Nou și finala trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii mai. Însă, datorită audiențelor, show-ul a fost prelungit. Acum, s-a aflat când se va termina Survivor România 2021 și cum se va desfășura finala.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Când se termină Survivor România 2021. Contractele concurenților de la Survivor România precizau că filmările se for sfârși la sfârșitul lunii mai, însă situația s-a schimbat. Datorită audiențelor, filmările s-au prelungit, iar acesta este și motivul pentru care Culiță Sterp și-a dorit să fie descalificat din competiția din Republica Dominicană, difuzată la Kanal D.

Când se termină Survivor România 2021. Cum se va desfășura finalaCând se termină Survivor România 2021. Cum se va desfășura finala

În momentul în care a acceptat provocarea, Culiță Sterp știa că se va întoarce în România în timp util pentru a fi alături de iubita lui în momentul venirii pe lume a fiului lor. Însă, atunci când a aflat că situația s-a schimbat și că nu va fi alături de iubita lui în acel moment special, artistul a cerut să fie descalificat.

Citește și: Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor:„Are o inteligență distructivă'

Citește și: Survivor 25 iunie. Scandal între Zanni și Sebastian:„Ești cel mai plângăcios'

Citește și: Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021!Elena, Albert sau Zanni?

Citește și: Ana Porgras le închide gura celor care îl critică pe Zanni, la Survivor:„Exact așa se comportă un campion'

Când se termină Survivor România 2021

Au trecut aproape șase luni de când concurenții de la Survivor România 2021 au ajuns în Republica Dominicană, făcând față tuturor condițiilor dificile de acolo. Acum, concurenții se pregătesc de întrecerile individuale. Întrecerile individuale se vor filma la 'foc automat', urmând ca cei rămași în concurs să se întoarcă la începutul lunii iulie în România, după fix șase luni petrecute la Survivor, potrivit fanatik.ro.

Având în vedere această situație, odată întorși în România, concurenții vor fi nevoiți să respecte un set de reguli, având în vedere că filmările vor fi difuzate în continuare. Aceștia vor avea voie să ia legătura cu persoanele apropiate, însă trebuie să fie discreți în aparițiile publice. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că finala va fi difuzată în a doua jumătate a lunii iulie.

Cum se va desfășura finala Survivor România 2021

Când se termină Survivor România 2021. Finala Survivor România 2021 va avea loc în cea de-a doua jumătate a lunii iulie și va avea două componente. În prima, vor fi difuzate imagini filmate în Republica Dominicană, iar cea de-a doua parte va fi live, transmisă din studiourile Kanal D.

În ciuda faptului că Survivor România este o competiție sportivă, cel dintre cei patru finaliști care va avea cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câștigătorul Survivor România 2021 și va intra în posesia premiului de 50.000 de euro, brut. Chiar dacă data nu este încă stabilită cu exactitate, se pare că cei de la Kanal D vor să difuzeze finala Survivor în weekend-ul 16-18 iulie, o decizie finală urmând să fie luată în funcție de studiile de audiență.

În momentul de față, au mai rămas șapte concurenți la Survivor România: Zanni, Sebastian Chitoșcă, Elena Marin, Albert Oprea, Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter