Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021! Elena, Albert sau Zanni?

Publicat pe

Elena Ionescu a plecat acasă cu trofeul de la Survivor în sezonul trecut, iar vedeta a povestit, în premieră, despre cel pe care îl vede câștigătorul Survivor 2021. La fiecare dintre concurenți vedeta a găsit câte o calitate,dar consideră că trei dintre aceștia au aptitudinile necesare pentru a lua marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu a vorbit despre concurentul pe care îl vede câștigătorul Survivor România 2021. Bruneta a plecat acasă cu trofeul sezonului trecut și de atunci viața i s-a schimbat radical. Totuși, nu uită de sentimentele pe care le-a trăit în Republica Dominicană, așa că se uită în continuare la emisiune și retrăiește emoțiile odată cu noii concurenți.

Citește și: Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu: „Este agresivă și modestă intelectual!'

Citește și: Elena Marin de la Survivor, criticată pentru că „joacă rolul de victimă”: „Plânge din orice, dar vorbește cu răutate”

Citește și: Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor România. Fanii au criticat-o aspru: 'Îi plângea lumea de milă, dar…'

Citește și: Ana Porgras le închide gura celor care îl critică pe Zanni, la Survivor: „Exact așa se comportă un campion”

„Trăiesc emoții uitându-mă acolo la ei, îmi doresc să câștige toți, pentru că știu cât de greu e pentru fiecare. E atât de greu să spui că unu-i mai bun ca celălalt, pentru că toți trăiesc în aceleași condiții foarte, foarte grele și știu ce înseamnă „Survivor' cu adevărat. Nu pot decât să fiu mândră de ei pentru că îi văd că se descurcă și se străduiesc să facă tot ce-i mai bun.', a declarat vedeta, pentru Kfetele.ro.

Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021! Elena, Albert sau Zanni?Elena Ionescu a făcut anunțul despre câștigătorul Survivor 2021! Elena, Albert sau Zanni?

Cine este, potrivit Elenei Ionescu, câștigătorul Survivor 2021

Fosta campioană de la Survivor a mai precizat și că este destul de dificil să numească punctual concurentul care va fi câștigătorul Survivor 2021. Se regăsește în povestea Elenei, apreciază calitățile lui Zannidache și observă strategiile dezvoltate de Albert.

„E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător. Îmi place ambiția pe care o văd și îndemânarea pe care o are Zanni, îmi place și forța Elenei care tolerează anumite lucluri pe care de altfel le-am întâlnit și la mine în perioada în care am fost. 

Îmi place Albert, e un om așezat, care gândește, are o strategie bună. Fiecare are câte ceva în momentul de față. Sunt firi puternice toți cei care au rămas și nu prea știi care ar fi cel mai bun.', a mai precizat Elena Ionescu, despre câștigătorul Survivor 2021.

Elena Ionescu se regăsește în povestea Elenei Marin

Mai mult, după ce a discutat despre câștigătorul Survivor 2021, Elena Ionescu a discutat despre Elena Marin, pe care o consideră puternică. Își dorește să o vadă finalistă în competiția de la Kanal D, mai ales că amândouă au trăit experiențe similare, în jungla supraviețuirii.

„Este o fată puternică. Ce pot să zic, îi urez baftă, să reușească să ajungă în finală, să dea Dumnezeu să fie așa cum trebuie.

Să-i dăm forță că e femeie.', a conchis Elena Ionescu.

Sursa FOTO:

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter