Survivor 25 iunie. Scandal între Zanni și Sebastian: „Ești cel mai plângăcios”

Publicat pe

Survivor 25 iunie – scandal între Zanni și Sebastian. Tensiunile ating cote maxime la Survivor România, iar fiecare concurent își dorește cu ardoare să câștige competiție. În plus, în ediția din 25 iunie a emisiunii Survivor are loc un scandal între Zanni și Sebastian Chitoșcă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Survivor 25 iunie – scandal între Zanni și Sebastian. Survivor 25 iunie. Spiritele se încing în ediția din 25 iunie a emisiunii Survivor de la Kanal D, în condițiile în care între Zanni și Segabstian Chitoșcă izbucnește un scandal. Cearta dintre cei doi este total neașteptată având în vedere că au fost prieteni, până acum, în Republica Dominicană și s-au sprijinit reciproc.

Survivor 25 iunie. Scandal între Zanni și Sebastian: „Ești cel mai plângăcios'Survivor 25 iunie. Scandal între Zanni și Sebastian: „Ești cel mai plângăcios'

În ediția de vineri seară, 25 iunie, a emisiunii Survivor România, Sebastian Chitoșcă spune despre Zanni că este cel mai plângăcios, lucru care îl deranjează profund pe favoritul lui Alex Velea. De asemenea, Zanni îl acuză pe Sebastian Chitoșcă, spunându-i că el este cel care caută mereu scuze.

Citește și: Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor:„Are o inteligență distructivă'

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Citește și: Jo și Juno s-au împăcat?Cum i-a fotografiat Gina Pistol, împreună

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Survivor 25 iunie – Scandal între Zanni și Sebastian

Scandalul dintre Zanni și Sebastian Chitoșcă din ediția din 25 iunie a emisiunii Survivor România este unul total neșateptat.

Sebastian Chitoșcă: Fratele meu Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios.

Zanni îl imită pe Sebastian Chitoșcă: Zannidache, vorbești de scuze, ești șef pe scuze! Ești cel mai plângăcios!

Zanni, către Sebi: Nu vreau să zic, dar mie mi se pare că tu ești șeful la scuze.

Albert Oprea: Oameni foarte votați, iubiți de public și trebuie să ne asigurăm. Primul care m-a întrebat a fost Sebastian, dacă se plânge Zanni și i-am zis că da, se plânge.

Zanni: Ai spus că sunt plângăcios, că îmi caut scuze mereu, asta ai spus.

Sebastian Chitoșcă: Lasă-mă! Nu te victimiza așa, vere!

Survivor 25 iunie – Cearta dintre Zanni și Sebastian continuă pe traseu

Survivor 25 iunie – scandal între Zanni și Sebastian. Are loc primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor România, 25 iunie. Atât Războinicii, cât și Faimoșii își doresc să câștige.

Elena Marin: Îmi doresc să câștigăm. Este foarte important! Nu îmi doresc să câștigăm un singur joc de imunitate. Îmi doresc să câștigăm ambele jocuri de imunitate.

Daniel Pavel: Meritați cu toții o răsplată! Este un traseu extrem de spectaculos veți urmări din nou! Intensitate epică, dar și îndemânare.

Conflictul dintre Zanni și Sebastian continuă și în timpul jocului în ediția din 25 iunie a emisiunii Survivior.

Sebastian Chitoșcă: Ți-am zis de 10 ori!

Zanni: El ridică tonul la mine când îmi spune ceva.

Sebastian Chitoșcă: Nu te mai umfla atât!

Albert Oprea: Lasă că ne vedem noi.

La sfârșitul jocului, concurenții din echipa care va pierde vor trebui să facă nominalizări și să se propună spre eliminare.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagra,

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter