Finala Survivor 2021. Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura totul

Publicat pe

Finala Survivor România 2021 se apropie. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură să vedem cine va fi marele câștigător al competiției. Acum, cu doar o săptămână înainte de finala Survivor, Dan Pavel a făcut un anunț extrem de important.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cinci concurenți au rămas în ultima săptămână a competiției din Republica Dominicană. Finala Survivor România 2021 se apropie, iar Elena Marin, Maria Chițu, Marius Crăciun, Zanni și Andrei Dascălu se luptă pentru a câștiga marele premiu.

Finala Survivor 2021. Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura totulFinala Survivor 2021. Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura totul

Chiar acum, cu atât de puțin timp înainte de finala Survivor, Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, a făcut un anunț extrem de important.

Finala Survivor. Anunțul făcut de Dan Pavel

Prezentatorul emisiunii le-a dat o veste mare atât actualilor concurenți, cât și publicului. Toți foștii concurenți se vor întoarce în Republica Dominicană pentru a participa la finala Survivor.

De asemenea, Dan Pavel a mai anunțat că două dintre consiliile se săptămâna viitoare vor fi difuzate live.

Citește și: Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor:

Citește și: Imagini de la Survivor România, în timpul Uraganului Elsa.

Citește și: Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina:

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:

'Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele'.

De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România. La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021 ', a mai spus Dan Pavel.

Albert Oprea, eliminat înainte de finala Survivor

Albert Oprea nu a mai apucat să ajungă în marea finală Survivor România 2021. Războinicul a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost eliminat din competiție.

Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc’.

Visul Războinicului era acela de a ajunge în marea finală și de a-și ține promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său. Albert Oprea și-a cerut scuze față de cei care l-au votat și le-a transmis că nu a avut intenția de a-i dezamăgi.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut’.

Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei’, a transmis Albert Oprea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter