Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor: „N-au rămas cei mai buni”

Publicat pe

Au început individualele la Survivor România, iar Sorin Pușcașu este dezamăgit de performanța băieților care au rămas în competiția din Republica Dominicană. Acesta le-a spus urmăritorilor lui că, într-adevăr, au rămas la Survivor cei mai rapizi băieți, dar nu și cei mai buni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a părăsit competiția Survivor România pe motive medicale. După eliminarea sa, Războinicul a continuat să facă dezvăluiri despre ce se întâmplă în competiția din Republica Dominicană. În contextul în care la Survivor au început individualele, recent, Sorin Pușcașu a făcut mai multe dezvăluiri despre băieții care au rămas în competiția difuzată la Kanal D.

Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor: „N-au rămas cei mai buni'Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor: „N-au rămas cei mai buni'

Un internaut i-a scris pe Instagram lui Sorin Pușcașu următorul mesaj: „Îi bat fetele'. Fostul Războinic nu a ezitat să răspundă, chiar dacă a ținut să precizeze că afirmațiile sale își vor atrage multe critici. Acesta a spus că au rămas în competiție cei mai rapizi băieți, dar nu neapărat și cei mai buni.

Citește și: Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor:„Vreau să o văd fericită'

Citește și: Imagini de la Survivor România, în timpul Uraganului Elsa.Daniel Pavel a filmat tot

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:„Dacă sunt de condamnat…'

Citește și: Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu!Primele fotografii de la cununia civilă

Sorin Pușcașu, despre băieții de la Survivor

„Încă au rămas aproape cei mai rapizi din competiția asta, dar nu neapărat și cei mai buni pentru competiția asta', a răspuns Sorin Pușcașu pe Instagram.

Sorin Pușcașu a mai spus că dacă unele persoane susțin că fetele de la Survivor, mai exact Elena Marin și Maria Chițu, sunt „sub nivelul mediu al acestei competiții', atunci băieții pe loc se clasează.

Dacă fetele sunt sub nivelul mediu al acestei competiții, așa cum cum spus unii din competiție, oare unde sunt băieții', a mai adăugat fostul concurent de la Survivor.

Este foarte posibil să mă vedeți acolo, în finală, dar nu merg s-o iau pe Elena că n-am treabă cu ea. Poate iau pe altcineva sau nu stiu, vedem', a mai declarat Sorin, la secțiunea de întrebări de pe contul lui de Instagram.

Sorin Pușcașu le felicită pe Elena și Maria

Elena Marin și Maria Chițu se descurcă foarte bine la Survivor România, iar, în acest context, Sorin Pușcașu a avut o serie de precizări de făcut. Fostul Războinic a spus că Survivor nu este despre atletism sau despre cine ajunge primul, ci despre cum finalizezi ultima probă.

„Când am vazut astea de individuale am zis ca nu este corect, ca fetele sunt in dezavantaj… dar se pare ca nu. Nu sunt la egalitate, sunt mai bine. Asa cum am spus de atatea ori, competitia asta nu este atletism, nu este despre cine ajunge primul, chiar daca unele fete ajung inaintea baietilor, dar este important cum dai la final, felicitari.

Nu mai stiu care din baieti spunea ca fetele sunt sub nivelul mediu al acestei competitii, pe langa asta pot spune ca, aproape toti au complotat impotriva fetelor si a fost un gest slab, din punctul meu de vedere. Nu pot sa zic ca ei sunt sfinti toti, nici ele nu sunt si nu este corect sa sara in halul asta doar pe ele. Adica sa se mai uite si la ei in ograda', a spus Sorin Pușcașu recent.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter