Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Publicat pe

Declarațiile pe care le face Fulgy nu contenesc să uimească pe toată lumea. În weekend, au avut loc mai multe scandaluri între tânăr și părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani. Printre altele, acesta a afirmat despre Viorica și Ioniță de la Clejani că sunt doar lăutari care cântă după ureche. Ulterior, a avut loc un conflict de proporții între tânăr și tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy continuă să socheze pe toată lumea. Între tânăr și părinții lui au avut loc mai multe scandaluri în weekend. Ei bine, acesta a făcut o serie de afirmații deloc frumoase la adresa părinților lui. Fulgy a spus despre Viorica și Ioniță de la Clejani că sunt doar lăutari și că nu ar trebui ca ei să fie incluși în discuții despre droguri, psihologie sau stat. În plus, tot tânărul a spus că părinții lui cântă „după ureche'.

Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu, niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul, cu acordeonul, despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!', a spus Fulgy despre Viorica și Ioniță de la Clejani, într-o filmare pe care a făcut-o publică pe IG Story.

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei:”Uitați ce înseamnă banii pentru mine”

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:„Dacă sunt de condamnat…'

Viorica și Ioniță de la Clejani, jigniți de fiul lor

Un alt moment tensionat dintre Fulgy și părinții lui a fost când toți trei se aflau în curte, iar tânărul filma tot ce se petrecea acolo. „Ia uite, mă bruschează tata, îmi spune că dacă nu mă internez…'. Viorica de la Clejani i-a cerut să nu mai filmeze. „Un nesimțit. Nu mai filma', a spus cântăreața.

Fulgy nu ascultă, ba din contră, cere să fie salvat de poliție pentru că locuiește cu „un psihopat și cu o psihopată'.

„Ajutor poliția, vă rog salvați-mă pentru că stau cu un psihopat și cu o psihopată. Sunt cu băieți care nu intervin', mai spune Fulgy.

Duminică, Viorica de la Clejani a încercat să îl convingă pe fiul ei, Fulgy, să respecte tratamentul  dat de medici, însă Fulgy a făcut remarci uluitoare la adresa părinților lui. Discuția a fost filmată și urcată pe Instagram, însă a fost ștearsă ulterior.

Fulgy: E o manevră tot! Dacă nu mai dați de mine pe social media înseamnă că sunt internat la Obregia sau la Sfântul Stelian chinuit, omorât.

Viorica de la Clejani: Nu mă mai filmat! Dă-te dracu cu spectatorii tăi. Să te duci dracu!

Fulgy: Deci, eu sunt calm și el zice să sunt rău și cheamă Poliția' , este o mică parte din ceea ce s-a petrecut aseară. Ulterior, Fulgy a postat un mesaj pe Instagram: „Ajutor, sunt obligat să iau pastile și să adorm.

Scandal între Fulgy și Ioniță la restaurant

De asemenea, tot duminică, tatăl și fiul s-au întâlnit într-un restaurat. În momentul în care a ajuns, Ioniță de la Clejani i-a dat fiului lui câteva pastile, pe care Fulgy le-a refuzat categorit. Apoi, acesta a început să filmeze, iar Ioniță a fost vizibil afectat, cerându-i insistent să oprească telefonul.

Fulgy: Ce faci?

Ioniță: Nu. Nu filma. Mă ridic și plec.

Fulgy: Pleacă de aici. Ai pastille la tine tu? Cine ești tu?

Ioniță: Am venit să vorbesc cu tine.

Fulgy: Stai jos aici, lăutare.

Ioniță: Fără live!

Fulgy: Fără live, e story. Stai jos!

Ioniță: Nu stau dacă nu-l oprești.

Fulgy: Stai jos, dacă nu, pleacă!

Fulgy a mai scris pe Instagram că: „Omul ăsta vrea să mă pastileze. Nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psihopat şi o psihopată. Mă bruschează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…'.

Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță de la Clejani

Ulterior, scandalul dintre Ioniță de la Clejani și Fulgy a continuat. Ioniță a sunat duminică seară la 112, după ce ar fi fost bătut de fiul său, Fulgy, în urma conflictului de la restaurant. Se pare că scandaluol ar fi continuat în locuința Clejanilor.

Cum am spus anterior, cearta s-ar fi iscat după ce Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Deranjat de gest, Ioniță de la Clejani l-ar fi amenințat pe fiul său că se ridică de la masă și pleacă dacă nu oprește live-ul.

Scandalul ar fi continuat și acasă, iar potrivit unor surse apropiate anchetei, Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care a sunat la Poliție, conform antena3.ro.

Ce diagnostic a primit fiul Clejanilor de la medici

Fulgy a declarat că a fost externat din spital cu diagnosticul de maniaco-depresiv și că a ajuns să îl enerveze oricine.

Am ieşit din spital, am ieşit cu diagnosticul ăsta: maniaco-depresiv. A ajuns să mă enerveze oricine şi orice. Clar am o problemă’, a declarat tânărul pe 7 iunie 2021.

Zilele trecute, Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a fost filmat conducând mașina tatălui său, în ciuda faptului că avea permisul suspendat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter