Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția: „Eu mâine plec...”

Publicat pe

După toate scandalurile care au avut loc în weekend între Fulgy și părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, tânărul a făcut noi declarații uimitoare. Acesta le-a spus urmăritorilor lui că va lipsi de pe rețelele sociale pentru că pleacă într-o vacanță. Alături de el se aflau și Viorica și Ioniță de la Clejani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A fost un weekend dificil pentru Viorica și Ioniță de la Clejani din cauza fiului lor, Fulgy. După ce acesta a afirmat despre cei care i-au dat viață că sunt doar lăutari care cântă după ureche, între Fulgy și Ioniță a avut loc o ceartă într-un restaurat. Conflicul ar fi continuat acasă, iar Fulgy chiar l-ar fi lovit pe tatăl lui, artistul fiind nevoit să sune la 112.

Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția: „Eu mâine plec...'Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția: „Eu mâine plec...'

După toate aceste întâmplări, Fulgy sochează din nou. Tânărul le-a spus urmăritorilor lui că el nu va mai fi activ pe rețelele sociale pentru că mâine urmează să plece într-o vacanță. De asemenea, acesta a vrut să le explice celor care îl urmăresc pe Instagra, cum stă, de fapt, situația.

Citește și:Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Fulgy: „Ăsta e ultimul meu story'

În urmă cu foarte puțin timp, Fulgy a mărturisit că va pleca într-o vacanță. Alături de el erau și părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, dar și câțiva prieteni. Fulgy i-a filmat și pe aceștia, vrând să arate că totul este foarte bine și că nu există conflicte. În plus, acesta a mai specificat că „rufele se spală în casă, nu afară'.

Dragii mei, ăsta e ultimul meu story și situația stă în felul următor. Eu mâine plec într-o vacanță. Anulez tot ce am pus pe story cu emisiunea și cu tot și să vă ajute Dumnezeu, oameni buni, la toată lumea, cum îmi ajută mie. E totul OK. Prietenii mei, familia mea, problemele mele. Rufele se spală în casă, nu afară, iar eu vă pup', a declarat Fulgy pe Instagram.

Scandal între Fulgy și Ioniță la restaurant

Între Fulgy și Ioniță de la Clejani a avut loc o ceartă la un restaurant din București. În momentul în care Ioniță i-a dat fiului său câteva pastile, pe care Fulgy le-a refuzat categorit, tânărul a început să filmeze, iar Ioniță a fost vizibil afectat, cerându-i insistent să oprească telefonul.

Fulgy: Ce faci?

Ioniță: Nu. Nu filma. Mă ridic și plec.

Fulgy: Pleacă de aici. Ai pastille la tine tu? Cine ești tu?

Ioniță: Am venit să vorbesc cu tine.

Fulgy: Stai jos aici, lăutare.

Ioniță: Fără live!

Fulgy: Fără live, e story. Stai jos!

Ioniță: Nu stau dacă nu-l oprești.

Fulgy: Stai jos, dacă nu, pleacă!

Fulgy a mai scris pe Instagram că: „Omul ăsta vrea să mă pastileze. Nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psihopat şi o psihopată. Mă bruschează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…’.

Ulterior, scandalul a continuat la locuința Clejanilor, iar Fulgy l-ar fi lovit pe Ioniță, cel din urmă văzându-se nevoit să sune la 112.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter