Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști: ”Chem șmecherii. Plecați că dau în voi”

Publicat pe

Fulgy de la Clejani continuă să șocheze cu aparițiile sale, iar de data aceasta a făcut un mega scandal în fața casei părinților lui. Băiatul Clejanilor i-a amenințat pe jurnaliști și a început să țipe de la balcon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a făcut scandal în fața casei părinților lui, după ce jurnaliștii au venit să ia declarații Clejanilor. Tânărul a ieșit pe balcon, la bustul gol, și a început să-i amenințe pe jurnaliști.

Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști: 'Chem șmecherii. Plecați că dau în voi'Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști: 'Chem șmecherii. Plecați că dau în voi'

Fulgy: Plecati de pe strada mea. Daca nu, chem smecherii. Plecaţi de aici că dau în voi.

Jurnalişti: Dai în noi? Ne ameninţi?

Fulgy: Nu, glumesc. Va sun eu. Va anunt eu cand sunt gata. Vin eu la voi.

Jurnalişti: Ţi-ai lovit tatăl?

Fulgy:  Te lovesc eu pe tine. De ce vorbeşti aşa? Eşti frumoasă! Mamă, taci puţin! Lasaţi-ne în pace că vă rezolv eu pe toţi. Vin eu la emisiune, plecaţi de pe stradă că vine Mircea Nebunu.

Jurnalişti: Ne ameninţi?

Fulgy:  Nu, da vine Mircea Nebunu.

În același timp a venit acasă și Ioniță de la Clejani care nu a vrut să declare nimic despre scandalul care a avut loc în weekend. 'Nu avem nimic de declarat. Va multumesc! Va pup! Sunt problemele noastre personale pe care incercam sa le rezolvam. Nu sunt de interes national. Va rog sa ne lasati sa ne rezolvam problemele. Va multumesc!', a declarat Ioniță de la Clejani pentru România TV.

Citește și: Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția: „Eu mâine plec…'

Citește și: Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: A fost Fulgy la reabilitare sau nu? „Am avut depresii, am meditat'

Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță de la Clejani 

Ioniță de la Clejani a sunat duminică seară la 112, după ce ar fi fost bătut de fiul său, Fulgy. Scandalul ar fi izbucnit într-un restaurant din București, însă ar fi continuat în locuința Clejanilor. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, însă Ioniță nu a depus plângere.

Apelul la 112 ar fi fost făcut în jurul orei 23.30.

‘În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)’, se arată în comunicatul Poliției. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter