Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu! Primele fotografii de la cununia civilă

Publicat pe

Liviu Teodorescu a renunțat la burlăcie! Sâmbătă, artistul s-a căsătorit cu iubita sa din liceu, Iulia. Cei doi sunt împreună de 10 ani și, după cununia civilă, se pregătesc să facă și nunta luna aceasta. Proaspeții însurăței au avut parte de o petrecere restrânsă alături de persoanele dragi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu și iubita sa, Iulia, s-au căsătorit! Cei doi au spus un „Da' convins la Starea Civilă, apoi au petrecut într-un cadru restrâns alături de familie și de prietenii apropiați.

Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu! Primele fotografii de la cununia civilăLiviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu! Primele fotografii de la cununia civilă

Înainte de a face pasul cel mare, Liviu Teodorescu a făcut câteva InstaStories în care a dezvăluit și când va avea loc nunta.

Liviu Teodorescu s-a însurat!

Liviu Teodorescu nu a mai stat pe gânduri și și-a unit destinul cu cel al Iuliei, femeia alături de care este încă din liceu.

Tânăra a fost o apariție splendidă la Starea Civilă. Iulia a purtat o rochie tip sacou albă și o pereche de cercei lungi, strălucitori. Și Liviu Teodorescu a ales să poarte o ținută lejeră. Artistul a fost îmbrăcat într-o cămașă cu imprimeu, pantaloni și adidași albi.

Citește și: Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie de ziua ei:

Citește și: Liviu Teodorescu ne-a dezvăluit ce anume l-a făcut să renunțe la Conservator

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când nu mai joacă în seriale TV

Citește și: Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe.

Liviu Teodorescu a dezvăluit, în cadrul unui InstaStory, când va avea loc și nunta. Ei bine, cei doi se pregătesc de marele eveniment chiar în această lună!

Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta', a spus artistul.

Liviu Teodorescu: „Din liceu, pentru totdeauna'

Liviu Teodorescu a publicat și primele imagini de la eveniment. Cei doi pare că s-au distrat chiar și la Starea Civilă și au fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Artistul a scris un mesaj emoționant, dar și amuzant pe Instagram, iar mai multe vedete i-au felicitat în comentarii.

Gata, de acum încolo nu mai e nimic «al meu», ci va fi «al nostru». Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te iubesc. Din liceu, pentru totdeauna', a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

Nu după mult timp, vedetele din România au început să reacționeze la postarea artistului.

MOR CU VOI 😂❤️❤️❤️❤️ loveeeee uuuuu', a scris Jo, iar Liviu Teodorescu i-a promis o petrecere de pomină la nuntă: „Promit solemn în fața publicului de pe instagram că o să ne facem MUCI la nuntă ❤️'.

Alexia Talavutis este o altă vedetă care l-a felicitat pe Liviu Teodorescu: „Foarte frumosi🥰 Casa de piatraaaaaa! ♥️♥️♥️🥂🍾🎉'.

Paula Chirilă, de asemenea, le-a transmis urări proaspeților însurăței: „Felicitaaaari!!! Casa de piatra!!! 👏👏👏❤️❤️❤️'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter