Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe. „Iubirea mea”

Publicat pe

La începutul lunii februarie, Pepe și Raluca Pascu semnau actele de divorț la notar. Recent, artistul și-a găsit liniștea în brațele unei tinere superbe, Yasmine. În ceea ce-o privește pe Raluca, și ea pare că a trecut peste divorț și s-a afișat pe rețelele sociale împreună cu noul ei iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pascu au luat prin suprindere pe toată lumea în momentul în care au decis să divorțeze. În timp ce Pepe are o nouă relație cu Yasmine, Raluca Pascu și-a găsit și ea liniștea în brațele altui bărbat. Dovada clară o reprezintă o fotografie pe care aceasta a publicat-o pe Instagram.

Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe. „Iubirea mea'Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe. „Iubirea mea'

Cert este că Raluca Pascu și-a uimit urmăritorii în momentul în care a publicat o fotografie cu noul ei iubit, în timp ce se sărutau pasioanal și se țineau strâns în brațe. Totuși, este foarte posibil ca Raluca Pascu să nu își dorească să se afle despre noul iubit, așa că a șters fotografia respectivă de pe Instagram.

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț:”Lucrurile s-au schimbat foarte mult”/ EXCLUSIV

Citește și:Legătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui Pepe

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce poartă Teo bocanci și nu pantofi cu tocuri:„Am reuşit să cad pe scări…'

Raluca Pascu are un nou iubit

Imaginea în care Raluca Pascu se sărută pasional cu iubitul ei a fost ștearsă la câteva minute de la publicare. Totuși, mai mulți oameni au apucat să vadă respectiva fotografie, însă tot nu se cunoaște identitatea celui care i-a furat inima Ralucăi Pascu. Aceasta a avut grijă să îi ascundă chipul, punând un sticker pe fața acestuia.

De asemenea, fotografia pe care Raluca Pascu a publicat-o cu iubitul ei a fost însoțită și de o descriere. „Iubirea mea', a scris fosta soție a lui Pepe, semn că relația dintre ea și noul iubit este cât se poate de serioasă.

De asemenea, și Pepe iubește din nou și, încă de la început, nu a ezitat să se afișeze în compania iubitei sale, Yasmine.

Pepe formează un cuplu cu Yasmine

La trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pascu, Pepe s-a afișat cu noua iubită, Yasmine. S-au sărutat în public, s-au ținut în brațe la o petrecere și și-au asumat relația, care este la început.

Pepe nu s-a arătat foarte deschis să vorbească despre noua lui relație, dar și-a asumat relația cu frumoasa make-up artist. Artistul a precizat că nu dorește să ofere prea multe detalii, dat fiind că, în cazul în care nu ar funcționa lucrurile în direcția dorită, relația s-ar putea destrăma.

Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc', a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter