Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina: „M-a dezamăgit foarte tare”

Publicat pe

Oana Roman și Vica Blochina erau prietene la cataramă. Prima care a dat de înțeles că cele doua s-au certat a fost Vica, spunând despre fiica lui Petre Roman că este cea mai falsă vedetă din România. Recent, Oana Roman a răbufnit și a spus că ea niciodată nu și-a bârfit prietenii, mai ales public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost invitată la Teo Show și a fost întrebată cine este cea mai falsă vedetă din România. Chiar dacă inițial a ezitat să ofere un nume, ulterior a numit-o pe Oana Roman. Din dorința de a le da câteva lecții de bune maniere urmăritorilor săi, Oana Roman a ajuns să vorbească despre prietenii care discută public despre problemele avute în relația cu o altă persoană. Oana a aruncat săgeți spre Vica Blochina și a spus că niciodată nu trebuie să îți bârfești prietenii public.

Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina: „M-a dezamăgit foarte tare'Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina: „M-a dezamăgit foarte tare'

Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter și de educație și de bune maniere și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată', a spus Oana Roman pe InstaStory.

Citește și: Scandal între Vica Blochina și Simona Trașcă, din cauza unui bărbat:”Cred că e frustrată!”

Citește și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Marius Elisei, după împăcare:”Nu sunt nevasta ta!”

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Oana Roman o „atacă' pe Vica Blochina

În continuare, Oana Roman a mai spus că ea nu și-a vorbit niciodată de rău prietenii în public. În plus, fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că ar fi apreciat ca Vica Blochina să vină și să îi spună în față ce nemulțumiri are la adresa ei.

Eu n-am comentat public despre prietenii mei niciodată-n viața mea. Niciodată n-am spus cu sunt nu știu cum sau că m-au dezamăgit. Nu am dat nume niciodată, pentru că nu se face chestia asta. Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat și dacă ești om și dacă ai caracter vii și spui în față ce ai de spus', a mai spus Oana Roman, după ce a aflat că Vica Blochina a spus despre ea că este falsă.

Vica Blochina, despre Oana Roman

Vica Blochina a mărturisit la Xtra Night Show că Oana Roman i-a fost o prietenă foarte apropiată. Aceasta a spus că partenera de viață a lui Marius Elisei ar fi supărat-o și dezamăgit-o foarte tare. Cu toate acestea, Vica Blochina nu a vrut să intre foarte mult în detalii, dar a spus că ea a ajutat-o foarte mult pe Oana Roman și că o considera chiar prietena ei de suflet.

„Eu nu sunt supărată pe ea. Am fost supărată, într-adevăr. Dar am luat ca atare treaba și aia a fost. Oana a fost prietena mea de suflet și eu am ajutat-o pe ea foarte mult. Dar m-a dezamgit. Nu stau să despic firul în patru. M-a dezamăgit foarte tare', a spus Vica Blochina la Xtra Night Show.

Oana Roman, despre cearta cu vica Blochina

Astăzi , Oana Roman le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram să îi adreseze diferite întrebări. Una dintre aceste întrebări a fost legată de cearta dintre ea și Vica Blochina. „Se zvonește despre o ceartă cu Vica… E adevărat?', a fost intrebarea unui internaut.

Oana Roman nu a oferit foarte multe detalii și a spus că nu există nicio ceartă între ea și Vica Blochina pentru că ea nu se ceartă cu nimeni niciodată.

Nu este nicio ceartă, pentru că dacă mă știi și mă urmărești, știi că eu nu mă cert cu nimeni. Nu cred că m-a văzut cineva vreodată certându-mă cu cineva. Eu nu mă cert', a spus Oana Roman despre cearta cu Vica Blochina, pe contul ei de Instagram.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă