Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie”

Publicat pe .

Cine s-ar fi gândit că Ana Morodan și Killa Fonic ar putea forma un cuplu? Ei bine, cei doi au fost împreună timp de trei ani, iar artistul a făcut și pasul cel mare. Killa Fonic a cerut-o în căsătorie pe Ana Morodan, la acea vreme. Vedeta a dat câteva detalii neștiute.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan a făcut o dezvăluire care a luat prin surprindere pe toată lumea. Contesa digitală s-a iubit cu nimeni altul decât Killa Fonic!

morodan1morodan1

Vedeta a mărturisit că artistul a cerut-o în căsătorie, însă aceasta nu își dorește să se căsătorească niciodată. Ana Morodan a dat câteva detalii despre relația pe care a avut-o cu Killa Fonic.

Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație

Invitată în emisiunea „La Măruță', Ana Morodan a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. Vedeta a avut o relație cu artistul Killa Fonic.

Vedeta i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că s-ar mărita cu fostul iubit. Însă, când au revenit la un ton mai serios, Ana Morodan a mărturisit că nu își dorește să se căsătorească.

Citește și: Killa Fonic a dezvăluit care e cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru carieră:

Citește și: Contesă, nu glumă! Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună:

Citește și: Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția:

Citește și: Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor:

Ana Morodan: Dacă ar fi, ar fi tot Killa. M-a cerut. Întreabă-l.
Cătălin Măruță: E o diferență de vârstă…
Ana Morodan: A, deci mă faci bătrână pe mine și pe ăla tânăr? Și eu am suferit o dramă când am auzit că are 32 de ani, am crezut că are 23.
Cătălin Măruță: Asta cu măritatul e o nebunie a ta?
Ana Morodan: Nu o să mă căsătoresc niciodată. Nu cred în asta. Nu am chef să mă mărit. Dacă divorțează Harry de Meghan să mă anunți, o să mă mărit.

După dezvăluirea făcută, mulți se întreabă cum au reușit cei doi să-și țină relația secretă și vor să afle mai multe detalii. Însă Ana Morodan nu a dat prea mult din casă…

Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani de zile, dacă nu am zis-o, fix acum mi-a venit. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum', a spus vedeta.

Drama Anei Morodan

Ana Morodan a povestit, în cadrul unui podcast, că și-a pierdut și părinții și bunicii în decurs de doar un an. Primul care s-a stins din viață a fost tatăl ei.

Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect’, a spus Ana.

Tânăra a povestit că trei membri ai familiei au decedat în decurs de doar o săptămână, iar în următorul an mama ei a pierdut lupta cu cancerul.

Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după‘, a mărturisit bloggerița.

După moartea tatălui său, Ana a început să aibă atacuri de panică și senzații din ce în ce mai dese de anxietate. Tânăra a povestit că muncea foarte mult în acea perioadă, iar unul dintre primele episoade de anxietate l-a avut în cadrul unei ședințe.

Ana Morodan a declarat că 2018 a fost un an cumplit pentru ea și că au fost momente în care a crezut, sincer, că nu va apuca 2019: „A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus, a povestit vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton