Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu - Tinu Vidaicu. De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Publicat pe

O nuntă de poveste! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au jurat credință veșnică, în fața lui Dumnezeu, la jumătatea lunii iunie, iar o simplă privire asupra fotografiilor ne convinge că evenimentul a fost unul cu adevărat deosebit. Pentru că, în fiecare fotografie, putem citi
fericirea în privirile mirilor, iar asta este tot ceea ce contează!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nuntă în pandemie? Da! Pentru că anumite cupluri nu au nevoie de sute de invitați pentru a-și celebra dragostea, ci doar de persoanele dragi, apropiate, care să le împărtășească bucuria evenimentului. Este și cazul cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu. Sunt împreună de aproape zece ani, s-au căsătorit civil în urmă cu doi, dar acum au ales să își jure credință veșnică și în fața lui Dumnezeu, acesta fiind, de altfel, cel mai important legământ, pentru ei. Și au făcut un eveniment atipic – cununia religioasă într-un weekend, iar petrecerea, weekendul următor. Cum a fost? Superb, după cum se poate vedea din fotografii! Roxana, o mireasă splendidă, care a schimbat nu mai puțin de trei rochii, iar Tinu, un ginere extrem de elegant.

Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu - Tinu Vidaicu. De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași ziImagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu - Tinu Vidaicu. De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

În rândurile de mai jos aflați chiar de la Roxana totul despre cel mai frumos și mai emoționant moment al vieții ei: nunta!

Roxana Ionescu: „A fost totul atât de intens'

Bună, Roxana, și casă de piatră! Cum te regăsim la două zile după nuntă?

Bună, vă mulţumim tare mult pentru urare! Mă regăsiţi puţin obosită, dar fericită și recunoscătoare pentru tot binele și frumosul trăite în acest weekend. (zâmbește) A fost totul atât de intens, am simțit energia tuturor invitaţilor, ceea ce ne-a bucurat enorm.

Citește și: De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan. A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Ce mesaj a primit sora lui Culiță Sterp despre fiica ei:„Mi se pare urât să-i scrii asta unei mame'

Roxana Ionescu: „Suntem vânători de momente frumoase'

Pe mine evenimentul m-a prins în concediu… Și am fost foarte mirată
să văd că ați făcut cununia religioasă într-un weekend și apoi petrecerea în weekendul următor. De ce ați ales așa?

Dacă-mi spui că ai fost uimită de ceea ce ai văzut, vreau să te uimesc și mai tare: cununia civilă a avut loc în 20.02.2020, chiar cu două weekenduri înainte de a intra în lockdown. Noi am sperat mult să ne revenim rapid la viața cu care eram obișnuiți și să putem să facem şi nunta tot în 2020, însă nu a fost așa. Acum, după noile măsuri de relaxare, am făcut o „ședință de familie în care am discutat și am pus pe foaie tot ce avem nevoie pentru nuntă şi ne-am apucat de treabă.

Pot spune că avem un avantaj în rapiditatea de a organiza evenimente.
Am ales să facem cununia religioasă pe 12 iunie și petrecerea pe 18 iunie, pentru a putea să ne bucurăm de fiecare moment la maximum și, în același timp, fără a ne epuiza. Suntem vânători de momente frumoase, aşa că acum, de la an la an, o să avem ce sărbători.

Roxana Ionescu: La nuntă, am păstrat doar „tradiția epică

Ați avut vreo superstiție legată de nuntă?

Sincer, nu suntem niște persoane superstițioase, ne-am dorit mult să fie o nuntă care să ne caracterizeze și despre care să povestim mult timp de aici încolo. (zâmbește)

Dar tradiții? Pe care le-ați respectat și pe care nu ați dorit sub nicio formă să le faceți?

La nuntă, am păstrat doar „tradiția epică: muzica bună, renumitul shot cu strugure şi dansul „pe mese. (râde)

Roxana Ionescu: „Nu ne-am putut abține și am cântat și noi'

Cine a cântat? În fotografii v-am văzut și pe voi cu microfoanele… Ați
cântat și voi?

Am avut invitați de seamă care au transformat nunta într-o petrecere pe cinste. Am cântat și am dansat alături de Carmen Chindriș şi Taraful Rutenilor, despre care nu mai trebuie să spun nimic, și Cristi Iakab and The Road Band, cei mai buni din vestul țării, fiind mai pe pop-rock, foarte pe stilul nostru. Nu ne-am putut abține și am cântat și noi, cu iertare pentru invitații care au fost „obligați să ne asculte. (râde)

Sursa foto: Gabriel Dranau, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă