Alexandru Ciucu, despre cum se îmbracă președintele Iohannis și soția lui, Carmen: "Am observat că poartă..."

Publicat pe

Alexandru Ciucu nu este doar furnizor al Casei Regale- designer-ul colaborează și cu anumiți clienți de lux, printre care se numără Klaus Iohannis, șeful statului, Carmen Iohannis, prima doamnă și Gigi Becali.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu este unul dintre cei mai apreciați designeri Români și, totodată, furnizor al Casei Regale a României. Creatorul de modă a realizat costume pentru Regele Mihai, ultimul rege al României și, în prezent are numeroase personalități din România ( și nu numai) în portofoliul său de clienți.

Potrivit jurnaliștilor de la Impact.ro, Alexandru Ciucu a decis să povestească puțin despre experiențele avute cu anumite personalități autohtone, printre care președintele Klaus Iohannis, soția sa, Carmen Iohannis și latifundiarul Gigi Becali.

Alexandru Ciucu, despre Gigi Becali: „E o persoană îndrăgostită de haine!'

Citește și: Alexandru Ciucu lămurește zvonurile despre divorț, după ce a fost surprins cu altă femeie

Citește și: Kira Hagi joacă în același film cu Michelle Obama: „M-am distrat teribil'

Citește și: Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, vorbește în premieră despre prima căsătorie: „Un impuls de moment, un teribilism'

Citește și: Pepe, adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins: „Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum”

Alexandru Ciucu i-a fost alături lui Gigi Becali în unul dintre cele mai importante momente din viața sa: nunta fiicei Teodora. Fiind unul dintre clienții cu care colaborează de mult timp, designer-ul a dezvăluit preferințele pe care le are excentricul om de afaceri, la capitolul vestimentație.

Despre Gigi Becali pot spune cu uşurinţă că e o persoană îndrăgostită de haine. Are o pasiune aparte pentru hainele elegante şi, în special, pentru costume. Ştie să le pună în valoare, aşa cum puţin alţii fac asta. Gigi Becali are şi un trup bine făcut fizic, iar costumele pe care şi le alege pun asta în valoare. În plus, îşi alege cu grijă şi culorile.

Alexandru Ciucu, despre cum se îmbracă președintele Iohannis și soția lui, Carmen: "Am observat că poartă..."Alexandru Ciucu, despre cum se îmbracă președintele Iohannis și soția lui, Carmen: "Am observat că poartă..."

Nu îl veţi vedea pe Gigi Becali îmbrăcând costume în culori terne, în gri uni sau negru uni, indiferent de ocazie. Îmi amintesc că i-am creat special, pentru nunta fiicei sale, Teodora, un costum negru cu inserţii şi dungi mov. Am folosit un lurex special pentru asta, iar costumul i-a venit ca turnat, punându-l din nou în valoare!'

Ce alegeri fac Klaus și Carmen Iohannis, când vine vorba de haine

Alexandru Ciucu a mărturisit că șeful statului, Klaus Iohannis, are un frac realizat de el pe care îl poartă la ocaziile speciale. Soția sa, Carmen Iohannis, l-a pus în dificultate pe creatorul de modă pentru că, surpriză! Prima doamnă alege, de multe ori, ținute mai îndrăznețe decât impune protocolul.

„Am observat cu bucurie că acesta poartă fracul pe care i l-am realizat special, ori de câte ori protocolul îi impune acest lucru.' a adăugat Ciucu, despre Klaus Iohannis.

Alexandru Ciucu nu a refuzat provocarea de a crea haine pentru Principesa Margareta, custodele Coroanei

Chiar dacă sunt specializat în costume bărbăteşti nu am spus nu şi provocărilor feminine. În cazul custodelui Coroanei, nu am realizat încă rochii de seară, dar am propus rochii de business şi pentru cocktail, sobre, oficiale, bine primite.', a declarat Alexandru Ciucu.

Mai mult decât atât, printre clienții designer-ului Alexandru Ciucu s-a numărat și Prințul Albert de Monaco. Creatorul de modă a povestit că protocolul i-a impus să se descalțe la reședința acestuia, fapt care nu l-a deranjat deloc, din contră! Accesul i-a fost permis după ce a primit o pereche de papuci cu însemnele casei regale.

Sursa foto: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter