Ce mesaj a primit sora lui Culiță Sterp despre fiica ei: „Mi se pare urât să-i scrii asta unei mame”

Publicat pe

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu mai bine de o lună de zile. Urmăritorii din mediul online ai acesteia n-au contenit să îi transmită numeroase felicitări, însă Ileana Sterp a ținut să facă o serie de precizări referitoare la un anumit timp de mesaje pe care le primește de la internauți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, trece prin clipe magice alături de soțul ei. Cei doi au devenit fericiții părinți ai unei fetițe superbe și sănătoase, pe nume Carla. Aceștia nu mai pot de dragul celei mici, iar Ileana Sterp publică destul de des în mediul online fotografii cu prințesa lor. Drept urmare, urmăritorii ei de pe rețelele sociale îi trimit numeroase mesaje referitoare la cea mică.

Ce mesaj a primit sora lui Culiță Sterp despre fiica ei: „Mi se pare urât să-i scrii asta unei mame'Ce mesaj a primit sora lui Culiță Sterp despre fiica ei: „Mi se pare urât să-i scrii asta unei mame'

Totuși, Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a ținut să facă o serie de precizări în legătură cu un anumit tip de mesaje pe care le primește de la internauți. Sora lui Culiță Sterp a făcut public ce i-a transmis o persoană.

„Seamănă toată cu tati, tu nu prea ai fost de față la proiectarea prințesei. Pupici, multă sănătate și numai realizări vă doresc', este mesajul primit de Ileana Sterp pe Instagram.

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp:”M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor”

Citește și: Momente de panică pentru Daniela, iubita lui Culiță Sterp:„A leșinat după naștere'

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă:„Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Citește și: Fulgy le-a cerut scuze Antoniei și lui Alex Velea:„Fiind sub influența alcoolului…'

Ileana Sterp, deranjată de mesajul primit pe Instagram

Ileana Sterp a vrut să specifice faptul că înțelege că persoana care i-a trimis acel mesaj nu a avut intenții rele, însă s-a simțit deranjată de modul în care au fost alese cuvintele. Aceasta a mai spus că ea s-a chinuit s-o aducă pe lume pe fiica ei și astfel de cuvinte nu i se par potrivite absolut deloc.

Mi se pare urât să-i scrii asta unei mame. Știu că pentru mulți dintre voi acestea sunt niște glume și nu le faceți cu rea intenție, însă mai bine v-ați abține. Cum sună asta: „Tu n-ai fost de față la proiectare?!' Cum sună asta în condițiile în care eu am purtat-o în pântece, eu am suferit ore în șir de travaliu și eu am împins până la epuizare ca să nasc', a scris sora lui Culiță Sterp pe Instagram.

Ileana Sterp: „Nu mi se pare frumos să-i spui asta unei mame'

Ileana Sterp a mai spus că nu o deranjează să i se spună că fiica ei seamănă mai mult cu soțul ei sau cu ea pentru că și ei au diferite păreri în ceea ce privește acest aspect. Însă, sora lui Culiță Sterp i-a rugat pe urmăritorii ei să se abțină de la comentarii și glume de acest fel.

Nu mi se pare frumos să-i spui asta unei mame pentru că am participat și eu și soțul meu, ce crezi, dragă doamnă! Nu mă deranjează absolut deloc dacă cineva îmi spune că fetița mea seamănă cu mine sau cu soțul meu, pentru că și nouă în unele zile ni se pare că seamănă cu mine, în unele zile ni se pare că seamănă cu Dani, în altele cu bunicii. Deci nu mă deranjează deloc dacă mi se spune asta, dar mă deranjează să-mi spui că eu n-am participat la facerea ei', a mai completat sora lui Culiță Sterp.

Sora lui Culiță Sterp, despre naștere

Ileana a povestit că s-a confruntat cu mari dureri la naștere, că micuța a avut peste patru kilograme la naștere.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri.

Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic’, a povestit sora lui Culiță Sterp la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter