Horoscop 3 iulie 2021. Zodia care are parte și de bani și de dragoste

Publicat pe

Horoscop 3 iulie 2021. Astăzi este ori despre bani, ori despre dragoste. Nu vă așteptați la amândouă deodată pentru că astrele sunt ușor zgârcite astăzi. Însă, există o zodie care are parte de amândouă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 iulie 2021. Berbec

Berbecii vor fi luaţi drept exemplu, fie că vorbim de un cadru oficial sau de o petrecere în familie. Iar asta asta se datorează bunei organizări care nu ar trebui să lipsească în nicio activitate de azi. Pe plan amoros, însă, nu stau foarte bine. Ori apare o ceartă cu partenerul de viață, ori omul în care își puseseră toate speranțele le dă țeapă! Ați plănuit o escapadă romantică sau o cină la lumina lunii? Nasol!

Horoscop 3 iulie 2021. Taur

Taurii nu ar trebui să uite că mereu vor avea ceva de învăţat. Chiar dacă vă consideraţi cei mai înţelepţi în grupul vostru, încercaţi să fiţi modeşti dacă vreţi să vă păstraţi prietenii. Măcar până la desert! Oricum, apar oportunitati bune de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii interesante, poate chiar si din alte cercuri decat cele de pana acum.

Horoscop 3 iulie 2021. Gemeni

Nativii Gemeni tind să fie superficiali în conversaţiile cu cei din jur. Încercaţi să daţi puţin mai multă profunzime măcar discuţiilor cu foarte apropiate şi să ascultaţi cu atenţie. Și înțelegeți și punctul celorlalți de vedere, uneori au și ei dreptate, chiar dacă vă vine greu să credeți. Bine că primiți bani, totuși! Aproape din senin!

Citește și: Zodia Taur. Calitățile și defectele nativilor

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Horoscop 3 iulie 2021. Rac

Racii sunt printre cei mai loiali, iar asta uneori le poate aduce dezamăgiri. Astăzi ar putea fi una dintre acele zile, dar nu lăsaţi o bilă neagră să conteze mai multe decât cele albe, potrivit observatornews.ro. În schimb, stați bine cu dragostea! Acasă totul merge perfect, aveți una dintre acele zile bune în care totul merge strună. Și pregătiți-vă portofelul că apar și bani! Ori câștigați la Loto, ori cineva vă înapoiază o datorie.

Horoscop 3 iulie 2021. Leu

O mărire de salariu sau o promovare se întrevede în viaţa Leilor care au muncit din greu în ultimele luni. Veţi avea oportunitatea să faceţi investiţii importante pentru familie, însă analizaţi totul de 2 ori. Este bine aspectata legatura cu natura, dar si cu strainatatea, cu persoanele aflate la mare departare.

Horoscop 3 iulie 2021. Fecioară

Pentru Fecioare încrederea este un subiect delicat. Nu sunteţi prea darnice din punctul acesta de vedere, însă, astăzi vă puteţi demostra că nimic nu este imposibil pentru voi. Nu presupuneţi nimic, luaţi lucrurile exact aşa cum sunt. Totuși, în dragoste esti mai romantică, mai pasională, dornică sa-ti impresionezi partenerul de viata.

Horoscop 3 iulie 2021. Balanță

Balanţele îşi pot dedica această zi propriei persoane. Mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie majoră, relaxaţi-vă, faceţi liste pro şi contra, dar, cel mai important, nu ascultaţi de ce spun ceilalţi. Esti curios, dinamic, plin de energie, increzator si dai dovada de curaj atunci cand vine vorba despre lucruri noi, fie că vorbim despre un sport sau o altă activitate recreativă, dar și despre o persoana care vă pică din senin cu tronc.

Horoscop 3 iulie 2021. Scorpion

Scorpionii simt nevoia de afecţiune, iar astăzi puteţi fi remarcaţi de o persoană a cărei atenţie o doreaţi de multă vreme. Astrele vă recomandă să fiţi curajoşi şi să spuneţi ce simţiţi. Este esential sa simti si cu inima, nu doar sa te lasi ghidat de minte.

Horoscop 3 iulie 2021. Săgetător

Săgetătorii debordează de creativitate şi vor fi o inspiraţie pentru cei din jur. Îndrăzniţi să vă expimaţi ideile, care, pot fi luate drept reper într-un proiect important

Horoscop 3 iulie 2021. Capricorn

Pe plan financiar, Capricornii pot avea parte de surprize plăcute. Iar asta vine la pachet cu o ascensiune în carieră sau cu investiţii profitabile. Sunt posibile cheltuieli neasteptate, nejustificate. Sunt posibile si unele alegeri impulsive, pe care in scurt timp sa le regreti.

Horoscop 3 iulie 2021. Vărsător

Călătoriile sunt pe lista de activităţi a Vărsătorilor. Asta şi dezvoltarea sau descoperirea unui hobby care, ulterior, se poate transforma într-o afacere. Starea fizica si psihica sunt excelente astazi, de aceea vei reusi sa atragi de partea ta tot felul de oameni. Si a acelui om pe care il aștepți de ceva timp!

Horoscop 3 iulie 2021 Pești

Iar Peştii pot fi supuşi unor provocări în familie. Recomandat ar fi să cântăriţi bine orice situaţie şi să nu vă grăbiţi în a acţiona. Este timpul sa faci curatenie, fie ca este vorba despre casa, relatii, munca sau convingeri.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter