Albert o acuză pe Maria că o copiază pe Elena la Survivor: „Îți dai seama cât ești de penibilă”

Publicat pe

Jocul devine din ce în ce mai strâns la Survivor România și se pun la bătaie ultimele strategii. Între timp, Albert Oprea i-a aruncat cuvinte grele Mariei Chițu și a acuzat-o de falsitate. Cei doi s-au înțeles foarte bine la început. Ba chiar, mulți credeau că vor forma un cuplu la un moment dat. Însă, prietenia dintre ei s-a destrămat complet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin și Maria Chițu s-au apropiat tot mai mult la Survivor România și sunt convinse că băieții au pornit un război împotriva lor. „E clar că s-a pornit un război împotriva noastră', a spus Elena. Pe de altă parte, relația de prietenie care a existat între Albert Oprea și Maria Chițu a fost dată uitării de către cei doi.

Albert o acuză pe Maria că o copiază pe Elena la Survivor: „Îți dai seama cât ești de penibilă'Albert o acuză pe Maria că o copiază pe Elena la Survivor: „Îți dai seama cât ești de penibilă'

Băieții mei, cât și băieții din echipa faimoșilor sunt speriați de faptul că una dintre noi, eu sau Elena, vom ajunge în finală. De aici și lucrurile scoase din context, strategiile împotriva noastră, separarea asta de barăci. Încearcă să ne elimine și să ajungă ei cât mai departe', a spus și Maria Chițu la Survivor.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor:„Meritam să ajung mai departe'

Citește și: Încep individualele la Survivor 2021. Maria:„Mă bucur că o pot susține pe Elena'

Citește și: Andreea de la „Mireasă pentru fiul meu' a născut!Prima imagine cu fetița

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Albert, dezamăgit de Maria la Survivor

Maria Chițu și Albert Oprea au avut o relație frumoasă la Survivor România și mulți se așteptau ca cei doi să formeze un cuplu. Totuși, Albert a spus, la un moment dat, că Maria s-a apropiat de el doar pentru că era favoritul publicului. Recent, acesta i-a adus noi acuze colegei sale din echipa Războinicilor.

Maria a început că „mă dați afară din cabană. Mă alungați', deși nu i-a zis nimeni să plece. Vă zic eu cum stă treaba. Voi ați venit aici, nimeni nu i-a zis nimic, și-a strâns singură lucrurile și și-a dat seama că ar prinde bine la public „uite, băieții ăștia, săraca fată, o dau afară din cabană'. Ea a început: „nu-mi vine să cred că mă dați afară din cabană'. Păi, stai puțin, că tu ți-ai strâns singură lucrurile', a spus Albert despre Maria, la Survivor.

Maria, acuzată că o copiază pe Elena la Survivor

Albert Oprea o acuză pe Maria Chițu că a început s-o copieze pe Elena Marin. Acesta a spus că Războinica s-a prefăcut că plânge în cadrul consiliului și că asta este, de fapt, strategia ei. În plus, băieții din competiția difuzată de Kanal D sunt de aceeași părere.

„Ce mai vrei de la noi? De fapt, cam asta a fost marea mea frustrare. Ce mai vrei de la noi că nu ți-am mai făcut nimic. Nu înțeleg de ce vrea să facă treburile astea. Pe mine m-a supărat foarte tare. N-aș fi avut o problemă să se împrietenească cu Elena. Totul ce se întâmplă la voi e în oglindă cu ce se întâmplă noi. Maria încearcă s-o copieze pe Elena. Când noi ne spunem punctul de vedere, îți vine să râzi, că îți dai seama cât ești de penibilă?!' a mai spus Albert despre Maria la Survivor.

Maria îi acuză pe băieți de falsitate

Zanni este de aceeași părere cu Albert Oprea și spune că Maria Chițu s-a forțat să plângă în cadrul consiliului. În plus, acesta spune că a preluat strategia Elenei Marin. „Dacă te întreabă: „Ce ai făcut, Maria, acolo?!”.. „Am plâns”', a imitat-o Zanni pe Maria, la Survivor.

Băieții s-au dus, ulterior, să vorbească cu Elena Marin și Maria Chițu legat de jocul din acea zi, însă cele două fete au interpretat altfel gestul lor.

Ca să dea bine în fața publicului, ce s-a gândit Zanni. „Ia să mă duc eu să par băiat cum trebuie, băiat educat și să le zic fetelor că avem un joc împortant', că lasă de la el, că este mai important să fim o echipă decât să pierdem jocul. M-am uitat la Elena și am zis „Ce-i cu falsitatea asta?', a spus Maria.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter