Survivor 8 iulie. Cum se pregătec concurenții pentru finală

Publicat pe

Survivor 8 iulie. Au mai rămas doar trei zile până la marea finală Survivor România 2021. Astăzi, 8 iulie, va avea loc prima semifinală a competiției. Concurenții sunt mai hotărâți ca niciodată să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge să câștige Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Timpul trece, iar emoțiile cresc. Au mai rămas doar trei zile până la marea finală Survivor România 2021. Concurenții se pregătesc intens să dovedească faptul că merită să câștige competiția.

Survivor 8 iulie. Cum se pregătec concurenții pentru finalăSurvivor 8 iulie. Cum se pregătec concurenții pentru finală

Survivor 8 iulie. Au apărut noi imagini cu ultimii cinci concurenți rămași în concurs. Daniel Pavel a făcut un anunț important care îi va motiva și mai mult pe Războinici și Faimoși.

Survivor 8 iulie. „Trebuie să lupt!'

Survivor 8 iulie. În competiție au mai rămas Elena Marin și Zanni, din echipa Faimoșilor, iar de la Războinici mai sunt Marius Crăciun, Maria Chițu și Andrei Dascălu.

Citește și: Cine câștigă Survivor România 2021, conform pariurilor

Citește și: Cum se va desfășura finala Survivor.

Citește și: Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni.

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:

Concurenții așteaptă cu nerăbdare marea finală când vor afla care dintre ei va fi mare învingător.

Elena Marin este încrezătoare în forțele ei: „Trebuie să lupt! Odată ce am plecat la drum, trebuie să ajung până la final. Mi-ar plăcea să ținem cont că e ultima săptămână. Să ne susținem așa și să fim ok!'

Și Marius Crăciun se simte plin de viață înainte de marea finală: „Toată energia mea pe care o am o să o dau săptămâna asta!'

Daniel Pavel le-a transmis concurenților că cel care va câștiga prima semifinală, va avea imunitate personală.

Survivor 8 iulie. Anunț important despre marea finală

Survivor 8 iulie. Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că vor avea parte de un traseu spectaculos pentru marea finală din 10 iulie.

Prezentatorul emisiunii le-a transmis, de asemenea, concurenților că acum este momentul să dea tot ce au mai bun și să arate publicului că merită să câștige marele premiu.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat'.

Vom avea marea finală Survivor România 2021. Consiliile vor fi în direct. Joi, vineri vom fi în direct cu dumnevoastră acolo, acasă, pentru că avem semifinalele. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România 2021', a spus Daniel Pavel.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter