Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni. Primele declarații

Publicat pe

Tânărul milionar Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni. Nu se știu motivele pentru care cei doi și-au spus adio atât de repede, însă în istoria amoroasă a lui Sebastian sunt la modă relațiile foarte scurte. Și povestea de dragoste cu bloggărița Mimi tot la fel de puțin a rezistat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu nu vrea să ofere detalii despre viața sa privată, însă Cancan a aflat că relația cu Ioana Ignat a ajuns la sfârșit. Despărțirea vine ca o surpriză pentru că apropiații lor știau că se înțeleg de minune și de multe ori au fost suprinși în public, în ipostaze tandre, ca doi porumbei.

Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni. Primele declarațiiMilionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni. Primele declarații

„Eu sunt în Los Angeles cu treabă, ea este cu treabă în ţară. Îmi ţin relaţiile private şi aşa mi se pare corect', a declarat Sebastian Dobrincu pentru cancan.ro.

Nu demult, cei doi au fost suprinși la o plimbare cu barca pe lacul Herăstru și nimic nu prevederea o despărțire.

Citește și: Povestea incredibilă a lui Sebastian Dobrincu (21 de ani), cel mai tânăr milionar român: ‘Pentru cei care se întreabă: nu, nu sunt un copil de bani gata!’

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days': „Am rude în România'/ Interviu EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. „Îmi tremurau picioarele’

Mimi, înșelată de Sebastian cu Ioana Ignat?

Potrivit declarațiilor lui Mimi făcute pe contul ei de Instagram, se pare că Dobrincu ar fi înșelat-o cu Ioana Ignat, iar ruptura dintre cei doi s-a produs imediat după lansarea videoclipului „Inimă Naivă'.

„Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă. Iar eu nu știam asta și ce să vedeți? Stăteam împreună și în aceeași casă. 

Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.r. piesa cu Ioana Ignat), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă, nu s-a despărțit nimeni în toamnă.

Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar dacă vreți să preluați ceva puteți să preluați treaba asta pentru că asta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel', a dezvăluit Mimi acum ceva timp.

Ioana Ignat a trecut printr-o despărţire dureroasă

La începutul anului trecut, Ioana Ignat trecea printr-o perioadă dificilă. Povestea cu lacrimi în ochi că a pus punct unei relații de doi ani, considerând că muzica trebuie să primeze în acel moment.

„Am slăbit tare. A fost un haos în viața mea. M-am dezîndrăgostit, atât timp cât pui în balanţă lucrurile şi îţi dai seama ce este pozitiv şi negativ. Nu pot să stau să mă gândesc la toate lucrurile şi atunci mă trezesc că trebuie să mă desprind. Nu vreau să am grija a nimic, eu am nevoie de un bărbat pentru că eu sunt o femeie', spunea Ioana Ignat la „Răi Da Buni'.

„Şi se simte prin muzica mea. E cel mai uşor să te dezîndrăgosteşti. Atunci când văd că nu faci nimic bun… Nu am avut timp să sufăr. Nu am simţit vreo durere. Au fost momente de conştientizare şi am zis că trebuie să mă ocup de mine. Vreau să fiu tot anul în trending', a mai spus artista.

Cine este Sebastian Dobrincu

De aproximativ cinci ani, Sebastian Dobrincu este CEO şi fondator al Storyheap, o companie de social media, analytics reporting şi lucrează cu branduri, agenţii şi influenceri. De altfel, tânărul a colaborat şi cu artiştii Selena Gomez şi Justin Bieber.

Îmi displace foarte tare când lumea categorizează în funcție de venituri sau că mi se pun astfel de etichete, milionarul sau cel mai tânăr nu știu ce, pe lângă că e un mod pervers de a descrie o persoană, reflectă niște valori pe care eu nu le reprezint', a povestit Sebastian Dobrincu într-un interviu acordat pentru stirileprotv.ro.

Potrivit mărturisirilor sale, la 17 ani a plecat în New York să îşi construiască propria companie, după ce a fost exmatriculat din liceu.

Sunt antreprenor, pe scurt, şi muzician… şi cu asta mă ocup, asta scrie în fişa postului meu. M-am autoînvăţat programare când aveam 8-9 ani şi am avut diverse job-uri. Da, am avut primul job la birou pe la 12-13 ani.

Da, a fost o experienţă… pentru că nimeni de la birou nu ştia, de fapt, că sunt minor. Şi, cu banii câştigaţi din diverse job-uri, am plecat la 17 ani, după ce am fost exmatriculat din liceu, de altfel, tocmai pentru că petreceam foarte mult timp la birou, iar conducerea şcolii nu a vrut să înţeleagă treaba asta.

Şi, fiind exmatriculat, m-am urcat cu rucsacul în spate şi m-am trezit pe JFK, unde am început să caut investitori. Şi lucrurile au funcţionat în aşa fel încât compania a crescut şi acum locuiesc în Los Angeles fericit şi împlinit şi pot să îmi urmez pasiunile pe toate planurile', a mai precizat Sebastian Dobrincu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter