Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil: "Ne-am gândit să fim căsătoriți și copilul să fie botezat"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Căsătoria Alexandrei Stan cu Emanuel a fost o surpriză pentru toată lumea! Artista, însă, nu contenește să uimească, vorbind și despre întregirea tabloului de familie. Cântăreața și soțul ei au discutat deja despre venirea unui copil pe lume, astfel au ajuns la concluzia că cea mai bună decizie ar fi să fie căsătoriți în momentul în care se va întâmpla.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret și chiar dacă s-ar putea spune că e puțin devreme, pentru ei nimic nu pare devreme. Așa că nu am ezitat să întrebăm dacă artista mai are să ne dea încă o veste.

Alexandra Stan și soțul ei își doresc un copil: "Ne-am gândit să  fim căsătoriți și copilul să fie botezat"/ EXCLUSIVAlexandra Stan și soțul ei își doresc un copil: "Ne-am gândit să  fim căsătoriți și copilul să fie botezat"/ EXCLUSIV

Alexandra Stan: „Ne dorim un copil poate doi'

Cântăreața ne-a spus că, în ciuda faptului că totul s-a petrecut atât de repede, momentan nu mai are o veste atât de mare. Primul pas spre întemeierea unei familii a fost făcut, iar cei doi soți au discutat deja despre posibilitatea de avea nu doar unul, ci doi copii.

„Ha, ha! Nu am nicio altă veste momentan. Dar, cum ziceam, ne dorim un copil, poate doi, la un moment dat (zâmbește)', ne-a spus Alexandra Stan în exclusivitate.

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni.Primele declarații

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:„Va trebui să răspundă pe cale legală'

Alexandra Stan: „Ne-am gândit să fim căsătoriți și copilul să fie botezat'

De altfel, în momentul în care au discutat despre căsătorie, Alexandra și Emanuel au luat în calcul și venirea pe lume a unui copil. Așadar, și-au oficialiat relația printr-o cununie civilă, una religioasă și o petrecere pe măsură.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!, ne-a mai spus Alexandra Stan.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Oltin Dogaru

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter