Zanni a fost bruscat de Maria în semifinală, la Survivor: „Ticăloasa asta mică...”

Publicat pe

Emoțiile cresc din ce în ce mai mult la Survivor, iar asta se vede în comportamentul concurenților. În prima semifinală a concursului, Maria l-a împins violent pe Zanni, iar Faimosul a fost aproape de a-și pierde cumpătul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marea finală Survivor România 2021 este aproape aici! Concurenții sunt din ce în ce mai emoționați și ar face orice pentru a câștiga.

Zanni a fost bruscat de Maria în semifinală, la Survivor: „Ticăloasa asta mică...'Zanni a fost bruscat de Maria în semifinală, la Survivor: „Ticăloasa asta mică...'

Un nou scandal ar fi putut prinde viață. Zanni a fost la un pas de a-și pierde cumpătul după ce Maria l-a împins violent pe traseu.

Zanni, bruscat de Maria

Zanni a ratat șansa de a se califica în a doua semifinală Survivor România 2021. Faimosul a explicat că nu își dorea ca salvarea sa să vină de la public, ci să-și asigure singur câștigul.

Mai aveam puțin și câștigam, ceea ce voiam ca să nu depind de cei de acasă. Voiam să mă salvez singur, să nu se simtă ei cumva… chiar dacă ei sunt acolo gata să voteze. De aceea e toată ambiția pe care o pun în joc, nu sunt basme. Am potențial, știu că sunt bun și dau cu mucii în fasole la sfârșit'.

Citește și: Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor:

Citește și: Cum arăta Maria Chițu de la Survivor în trecut.

Citește și: Elena Marin, eliminată de la Survivor:

Citește și: Silviu Prigoană va fi bunic:

Maria l-a bruscat în timp ce Faimosul se afla pe traseu. Cu greu s-a abținut să nu provoace un nou scandal. Însă Maria nu a scăpat de o mică mustrare.

Zanni i-a explicat Mariei, la ceremonie, că din cauza adrenalinei și a dorinței de a câștiga, reacția lui ar fi putut să fie alta în momentul în care Războinica l-a împins.

Când avem nervii cei mai mari, că am făcut o greșeală pe traseu am fost zăpăcit de Maria. Ticăloasa asta mica vine..nu ai voie să mă atingi. Hannah Montana din Vaslui. Voiam să câștig și știu ce înseamnă pentru unii vânătoarea asta de momente. Când vezi pe cineva nervos te duci să-i pui stropul ăla pe cap și își spune ceva «doamne, ce ne-a zis»', a spus Zanni în timpul ceremoniei.

Pe de altă parte, Maria se bucură că a reușit să-l împiedice pe Zanni: „Mă bucur că am adus cele trei puncte. M-am bucurat de traseul ăsta. Felicitări lui Andrei. Sunt multe frustrări acumulate pe parcursul comeptiției. Decât să-i dau două în cap, mai bine îi iau două puncte și îl ajut pe Andrei să meargă mai departe'.

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au câștigat imunitate

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au reușit să câștige imunitate în prima semifinală Survivor România 2021.

Marius Crăciun a recunoscut că a avut emoții când a văzut traseul, însă s-a descurcat pe parcurs.

„Mă simt foarte bine, foarte dulce. La început când am văzut traseul și final, nu mă așteptam să fiu priceput la aruncările la coș. De-aia am avut o aruncare din oală, dar se pare că a funcționat. La prima intrare cu Maria știam că aruncă foarte bine și credeam că nu am nicio șansă'.

A fost un meci strâns, apoi cu Zanni am întors scorul și m-am calificat în finală cu Elena. Știam că trebuie să rămân concentrat la fiecare aruncare de minge și am reușit. Uneori când mă subestimez reușesc să mă surprind, la unele aruncări. Resimt o durere de musculatură, dar mă bucur că astăzi am reușit să dau tot și m-am salvat astăzi. Îi felicit pe toți', a spus Marius Crăciun.

La rândul său, Andrei Dascălu a mărturisit că este fericit că a demonstrat că își merită locul între finaliști: „Sunt foarte fericit. Aveam mare nevoie de această victorie. Mă bucur că eu și Marius avem locurile asigurate în ultimii patru. Mă bucur că am putut demonstra că îmi merit locul aici'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter