(P) 3+1 motive să ceri părerea medicului veterinar pentru a-ți proteja animalul de companie de paraziți

Publicat pe

Pandemia COVID-19 a afectat și rutina proprietarilor de animale de companie de a merge regulat la medicul veterinar. În acest context, inițiativa Protect Our Future Too (POFT) a lansat un sondaj pentru a înțelege impactul specific al restricțiilor și provocărilor pandemiei asupra proprietarilor de animale de companie și a medicilor veterinari. De asemenea, POFT a inventariat 3+1 motive să ceri ajutor de specialitate înainte de a trata animalele de companie împotriva paraziților.

1. Paraziții se adaptează schimbărilor climatice mai repede decât noi

Din cauza schimbărilor sezoniere, protecția împotriva paraziților din „noul val' este acum vitală: 57% dintre medicii veterinari din România consideră că boli precum babesioza sunt acum mult mai des întâlnite la câini. Protecția împotriva paraziților este importantă pe tot parcursul anului, dar proprietarii de animale de companie ar trebui să fie extrem de precauți în timpul verii.

2. Pentru un control antiparazitar corect e nevoie de cunoștințe de specialitate

Alegerea soluției antiparazitare potrivite pentru animalul de companie presupune cunoștințe complexe. Un medic veterinar poate evalua corect starea de sănătate a animalului de companie, îi poate administra protecția adecvată și, dacă este necesar, îi poate efectua un control amănunțit. 

3. Fii atent la detalii

Scapi de multe griji cu o vizită la medicul veterinar, unde poți cere cea mai bună protecție personalizată și de lungă durată pentru animalul tău de companie.

+1. Pandemia COVID-19 ne-a afectat pe toți

Pandemia COVID-19 a schimbat complet stilul de viață al animalelor de companie. Am petrecut și petrecem mai mult timp acasă și animalele de companie se bucură mai mult de prezența membrilor familiei. De asemenea, din ce în ce mai mulți oameni au decis să adopte un animal de companie în ultimul an și jumătate. Recomandarea este ca aceștia să găsească un medic veterinar de încredere cu care să discute despre protecția adecvată împotriva paraziților. 

MSD Animal Health vrea să ofere un viitor mai bun animalelor de companie și stăpânilor acestora, în regiunea Europei Centrale. Primul pas în acest sens este ca oamenii să înțeleagă modul în care pandemia a schimbat interacțiunea cu medicul veterinar. În cadrul inițiativei Protect Our Future Too (POFT) a fost lansat un sondaj pentru a aduna informații esențiale de la proprietarii de animale de companie. 

Pentru a contribui la această inițiativă, puteți completa formularul de sondaj în acest link.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter