Strategia lui Zanni de a câștiga Survivor: "Vrea să îl descalifice pe Ștefan"

Publicat pe

Logodnicul Elenei Marin și-a spus părerea vizavi de scandalul dintre Zanni și Ștefan de la Survivor și consideră că totul este o strategie bine pusă la punct care să ducă la descalificarea acestuia din urmă. Astfel, Zanni ar avea un obstacol în minus în cursa pentru câștigarea Survivor România 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce Zanni și Ștefan s-au contrat, fiind la un pas să se bată și, astfel, să fie amândoi descalificați și după ce pupilul lui Alex Velea l-a făcut 'huligan', în consiliul de eliminare al Faimoșilor, logodnicul Elenei Marin susține că i-a descifrat strategia acestuia.

Strategia lui Zanni de a câștiga Survivor: "Vrea să îl descalifice pe Ștefan"Strategia lui Zanni de a câștiga Survivor: "Vrea să îl descalifice pe Ștefan"

Zanni și Ștefan nu par să își dorească să se împace pentru binele echipei și pentru o atmosferă bună în tabăra Faimoșilor, lucru pe care, de altfel, l-au și recunoscut în cadrul Consiliului de Eliminare.

Ba chiar, spune logodnicul Elenei Marin, lucrurile stau chiar pe dos, Zanni izbucnind la adresa lui Ștefan și numindu-l  'huligan' după ce acesta l-a nominalizat pe Cosmin pentru eliminare.

'De aproape 5 luni, privesc neputincios cum un personaj care jignește și amenință în permanentă, ar face orice să o denigreze pe Elena și pe oricine îndrăznește' să se apropie de ea. Se pare că și-a găsit nașul, în persoana lui Ștefan. Și culmea, tot Zannidache a început să se victimizeze.

Zanni vrea să îl provoace pe Ștefan, ca să îl descalifice. Și același lucru l-a făcut și cu Moroșanu, cu ceva timp în urmă, a încercat, dar nu i-a ieșit. Asta da strategie de victimizare, asta da bărbăție! Să cauți să fii bătut, că să îți poți elimina rivalii', spune, supărat, logodnicul Elenei Marin, citat de fanatik.ro.

Citește și: Relația neștiută dintre Mihai Bendeac și cântăreața Celia:'De la ea am primit cea mai frumoasă declarație de dragoste'

Citește și: George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, trimis în judecată.A fost prins drogat la volan, anul trecut

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru:„Conflictul va dura pentru că…’

Reacția lui Zanni în momentul în care Cosmin a fost nominalizat a fost una care a depășit orice limită, crede logodnicul Elei Marin.

'Interesant este că nominalizarea lui Ștefan nu a adus niciun fel de supărare în dreptul nominalizatului Cosmin, dar a adus supărare pentru Zanni, suficient cât să jignească din nou, în consiliu.

Dați-mi voie să cred că, un concurent care jignește fără nicio reținere la consiliu, se exprimă mult mai rău, mult mai urât, atunci când este mai departe de camere', a mai spus logodnicul Elenei Marin.

Bătăile sunt strict interzise la Survivor România

Conform regulamentului, orice bătaie între doi concurenți sau concurente, fie la jocuri, fie în tabără, este pedepsită de producătorii de la Survivor România 2021 cu descalificarea imediată.

'Ceea ce mă revoltă din ce în ce mai tare este legat de adevărul răsturnat din echipa Faimoșilor, un adevăr creat pe tupeu și pe laudă de sine. Pokemonii, așa cum își spun ei, sunt cei mai slabi, nu cei mai buni. Și o spun cifrele, care nu pot fi contrazise. Eu, unul, m-am săturat să îl aud pe asistentul Sebi cum se laudă că aduce puncte, cum reproșează tuturor că au mâncat datorită lui, în timp ce el este cel mai slab faimos dintre cei vechi', spune, susținut de cifre, logodnicul Elenei Marin.

Astfel, cea mai recentă actualizare a clasamentului eficienței, arată, negru pe alb, că echipa Faimoșilor are alte vârfuri în afara lui Zanni sau Sebastian. Astfel, pe primul loc este Ștefan, cu o eficiență de 65%, urmat de Elena Marin, cu 57,1% și de Culiță Sterp, cu 56,9%, în timp ce Zanni are 56,4%, iar Sebastian, 53%.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter